Canon LV-7490

LV-7490

LV-7490 är med sin ljusstyrka på 4 000 lumen den ljusstarkaste projektorn i serien med ultraportabla projektorer. XGA-upplösning ger tydliga och skarpa bilder medan den inbyggda högtalaren på 10 W har en kraftfull ljudåtergivning.

Fördelar

  • XGA-upplösning
  • 4 000 lumen
  • 2000:1 i kontrastförhållande
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk lutningskompensation
  • Inbyggd högtalare på 10 W
  • Utökad livslängd för lampan: upp till 5 000 timmar
  • Miljöanpassad drift: mindre än 1 W i vänteläge (nätverk av)
  • 29 dBA i tystgående läge
  • RJ-45-nätverksport

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-7490

Ett genombrott i ljusstyrka


Den kompakta LV-7490 är Canons ljusstarkaste ultraportabla projektor i LV-serien. XGA-upplösningen (1 024 × 768) ger knivskarpa bilder till och med i omgivande ljus eller okontrollerade ljusförhållanden, medan kontrastförhållandet på 2000:1 med lampkontroll skapar kraftfulla svarta nyanser och naturtrogna färger med alla typer av källmaterial. Det är den perfekta kombinationen av funktioner för användare inom företags- eller utbildningsområdet som behöver skarp, ljusstark och kraftfull projicering, särskilt i större utrymmen.

Objektiv som är inriktade på kvalitet


Precis som du kan förvänta dig av världens ledande objektivtillverkare så har LV-7490 ett högkvalitativt 1,2x vidvinkelzoomobjektiv som projicerar tydligt och exakt – till och med i trånga utrymmen. Bland bärbara projektorer som ska ge bra resultat i alla typer av utrymmen kommer LV-7490:s förmåga att projicera stora bilder från korta avstånd att visa sig ovärderlig.

Flexibla och mångsidiga prestanda


Ett urval av praktiska och väl genomtänkta funktioner gör att det snabbt och enkelt går att få fantastiska resultat med LV-7490 – oavsett uppgiften eller förhållandena. Med automatisk sökning av ingång och automatisk vertikal lutningskompensation på ± 20° kan du ställa in och påbörja din presentation inom några få minuter, och den inbyggda högtalaren på 10 W ger ett kraftfullt ljud för klassrumsmiljöer.

Flexibla anslutningar


RJ-45-nätverksporten gör att du kan övervaka eller styra LV-7490 på avstånd – perfekt för plug-and-play-integrering med dagens populära system för rumskontroll som många använder. För att ge ännu mer flexibilitet har LV-7490 tre ljudingångar och en linjeutgång för anslutning till en extern ljudförstärkare. SCART RGB-källor kan anslutas via en adapterkabel (säljs separat).

Miljömedveten


Canons engagemang för hållbarhet märks tydligt i hela designen av LV-7490. "Gröna" funktioner som en livslängd för lampan på 5000 timmar, 5500 timmars livslängd för filtret och – i lågeffektsläge – mindre än 1 W strömförbrukning (med nätverk av) hjälper dig att minska både din miljöpåverkan och dina energikostnader.

Ekonomisk att äga och underhålla


LV-7490 har ett konkurrenskraftigt pris och delar som användaren själv kan utföra underhåll på, vilket håller cyklerna för underhåll och kostnaderna så låga som möjligt. Dess hybridluftfilter med tre lager håller mer än tre och en halv gånger längre än elektrostatiska standardfilter med ett lager, och enkla lampbyten via projektorns övre hölje minskar behovet av dyr support och håller dina kostnader nere.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-7490, dess funktioner och vad den kan göra.

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard