Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Den mångsidiga LV-8235 UST är förberedd för 3D-visning, har ultrakort fokus och WXGA-upplösning och projicerar stora bilder på korta avstånd – perfekt för företag och utbildningsverksamheter.

Fördelar

  • Projicering på ultrakort avstånd ger stor bildstorlek på kort avstånd
  • WXGA-upplösning
  • 2 500 lumen
  • 2000:1 i kontrastförhållande
  • Flexibel installation
  • Automatisk inställning
  • 3D-projicering
  • Inbyggd högtalare på 10 W
  • HDMI-ingång och RJ-45-nätverksport
  • Enkelt underhåll

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-8235 UST

Den ultimata projektorn för korta avstånd


LV-8235 UST kan projicera stora bilder, även där utrymmet är begränsat. Den kompakta projektorn kan visa 80-tums bilder på endast 32 cm projektionsavstånd (med endast 2,4 cm installationsavstånd). Med fast WXGA-upplösning (1 280 x 800) och ett bredbildsförhållande på 16:10 passar den perfekt för användning med bärbara bredbildsdatorer. Presentatören blir inte bländad, och inga skuggor faller på den projicerade bilden. Det gör projektorn perfekt för användning i klass- och konferensrum.

Högkvalitetsbilder, flexibel användning


Den mångsidiga projektorns 2 500 lumen garanterar ljusstarka och skarpa bilder, och ett imponerande kontrastförhållande på 2000:1 ger djupa svarta nyanser. Flexibel installation innebär att den kan användas på många olika sätt i klassrum, på arbetsplatser och i butikslokaler. Den kan installeras i taket eller på ett bord och projicera bilder på väggen under lektioner eller möten. Bakprojektion passar perfekt för bland annat videokampanjer i butiksfönster, på restauranger och museer medan projektion under bordet kan förvandla bordsskivor eller golv till praktiska projektorskärmar.

Fantastisk 3D på kort avstånd


Tekniken med mycket kort fokus i LV-8235 UST gör att stora bilder kan projiceras i 3D där utrymmet är begränsat. Med den avancerade bildtekniken kan naturliga färger återges även när bilderna projiceras på en svart tavla eller kulört vägg. Resultatet vid presentationer blir imponerande för kursdeltagare och butikskunder samt vid evenemang eller produktutställningar. LV-8235 UST använder bildsekventiell visningsteknik som i hög hastighet växlar mellan bilder för vänster och höger öga. Tekniken kräver Active Shutter-glasögon för att bilderna ska visas i fullständig 3D.

Utmärkt ljud och bild


Den inbyggda högtalaren på 10 W gör upplevelsen mer levande och förstärker presentationerna med högkvalitetsljud, även på platser där det inte finns tillgång till ett ljudsystem. LV-8235 UST kan även projicera skarpa bilder från digitala källor via HDMI-ingången.

Enkelt, ekonomiskt underhåll


Med en lampa med lång livslängd på upp till 3 000 timmar (i ekoläge) och ett luftfilter med lång livslängd på upp till 4 000 timmar (i ekoläge) kan LV-8235 UST användas mycket ekonomiskt, och underhållet är enkelt. Med den inbyggda RJ-45-nätverksporten kan du fjärrövervaka och fjärrstyra projektorn.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-8235 UST, dess funktioner och vad den kan göra.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Seriella kommandon

Hämta de seriella kommandon som behövs för att ställa in fjärrstyrning av LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]