Canon LV-S300

LV-S300

Vi introducerar Canons bildkvalitet i ett helt nytt prissegment med den prisvärda bärbara LV-S300-projektorn som ger ljusstarka och skarpa SVGA-bilder. Lampans långa livslängd och det enkla underhållet håller driftkostnaderna nere.

Fördelar

  • Projicera klarare bilder med SVGA-upplösning (800 x 600 pixlar)
  • Du får skarpare och mer levande bilder med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2300:1.
  • 1,1x-zoomobjektiv för flexibel placering av projektorn
  • Med direkt avstängning behöver du inte längre vänta på att projektorn ska stängas av
  • Kompakt och lätt: väger bara 2,5 kg
  • Vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på 5 000 tim (6 000 timmar i ekoläget)
  • 2 VGA-portar
  • Inbyggd högtalare på 2 W

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-S300

Ljusstarka, skarpa och naturtrogna bilder


Köpare med begränsad budget som vill ha en ljusstark, högkvalitativ och bärbar projektor till ett lågt pris kommer att bli förtjusta över LV-S300. LV-S300, med fast SVGA-upplösning (800 x 600 pixlar), säkerställer skarpa bilder presenteras för åhörarna i miljöer som mötesrum och klassrum. Projektorns ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1 är imponerande för en så kompakt enhet, samtidigt som DLP-tekniken bidrar till skarpa och exakta bilder. Du får större flexibilitet när det gäller projektorns placering tack vare zoomobjektivet – en stor fördel på små platser som exempelvis mötesrum.

Lätt att transportera


LV-300 väger inte mer än 2,5 kg, så den är lätt att bära med sig. Det gör att det är ett utmärkt val för små företag och skolor som vill ha en enda projektor med mycket bra värde för användning i en rad olika lokaler och miljöer. Med funktionen för direkt avstängning kan du dra ut nätkabeln så fort du stängt av projektorn. Det innebär att du kan flytta den direkt utan att du behöver vänta på att den ska svalna.

Enkel installation


Du kan se till att du får perfekt geometrisk visning även i mycket små utrymmen med den vertikala lutningskompensationen (+/-30 grader). Om du vill ha lite extra hjälp med att få mycket bra resultat i miljöer där det inte finns någon skärm kan du använda funktionen för skärmfärgskorrigering. Då kompenseras de färger som uppstår när bilder projiceras på färgade väggar, så att du kan visa skarpa projicerade bilder med naturliga färger, till och med när det inte finns någon skärm.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


I kombination med LV-S300:s låga inköpspris sänks den totala ägandekonstanden ytterligare tack vare lampans livslängd på 5 000 timmar, som kan utökas till hela 6 000 timmar med det energibesparande ekoläget. Dessutom minskar ekoläget energiförbrukningen till bara 275 W. Projektorn förbrukar mindre än 1 W i vänteläget. I ekoläget går det också att skapa en tyst miljö utan störande ljud genom att minska fläktljudet till så lite som 29 dBA.

Många anslutningsalternativ


Du kan projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med LV-S300:s många ingångar – inklusive två VGA-portar. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med den inbyggda 2 W-högtalaren.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-S300, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign