Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projicera levande bilder i bredbildsformat från kort avstånd med Canon LV-WX300ST. Den här kompakta projektorn med kort avstånd har fast WXGA-upplösning, HDMI-ingång och enkel installation, vilket betyder att den är mycket flexibel.

Fördelar

  • Få skarpa bilder med bredbildsformat med fast WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixlar)
  • Få levande bilder med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1
  • Visa större bilder från kort avstånd med projektionsavståndet 0,49:1
  • Högkvalitativt 1,0x projektionsobjektiv med kort projektionsavstånd
  • Kompakt och lätt: väger bara 2,8 kg
  • -18° / +12° vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på 4 000 tim (6 000 timmar i ekoläget)
  • HDMI™-port och 2 VGA-portar
  • RJ-45-nätverksport för fjärrstyrning- och -övervakning
  • Inbyggd högtalare på 10 W

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-WX300ST

Ljusstarka, skarpa och naturtrogna bilder


LV-WX300ST är perfekt för köpare som vill ha en ljusstark och högkvalitativ projektor för korta avstånd till ett bra pris. Projektorns DLP-teknik ger skarpa, exakta bilder tack vare den fasta WXGA-bredbildsupplösningen (1 280 x 800 pixlar), en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1. Ett projektionsförhållande på 0,49:1 skapar en mängd nya installationsmöjligheter genom att minska avståndet som krävs mellan projektorn och skärmen avsevärt. Installationen blir enklare, presentatören bländas inte av projektorn och det blir enkelt att undvika skuggor i bilden.

Lätt att transportera


LV-WX300ST väger så lite som 2,8 kg och är lätt att bära med sig. Det betyder att den är ett utmärkt val för företag och utbildningsinstitutioner som kan behöva projicera i flera lokaler på campus eller på flera kontor. Funktionen för kort projektionsavstånd är perfekt i trånga eller belamrade miljöer där det är svårt att få plats med en vanlig projektor.

Enkel installation


Se till att du får perfekt geometrisk visning, även i mycket små utrymmen, med den vertikala lutningskompensationen (-18/-12 grader). Om du vill ha lite extra hjälp med att få mycket bra resultat i miljöer där det inte finns någon skärm kan du använda funktionen för skärmfärgskorrigering. Då kompenseras de färger som uppstår när bilder projiceras på färgade väggar, så att du kan visa din publik skarpa projicerade bilder med naturliga färger, till och med när det inte finns någon skärm.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


Den totala ägandekostnaden hålls nere tack vare LV-X300ST:s lamplivslängd på 4 000 timmar, vilket kan ökas upp till 6 000 timmar med det energibesparande ekoläget. Dessutom minskar ekoläget energiförbrukningen till bara 270 W. Projektorn förbrukar mindre än 1 W i vänteläget (med avstängd LAN-funktion). I ekoläget går det också att skapa en tyst miljö utan störande ljud genom att minska fläktljudet till så lite som 29 dBA. Dessutom finns det inga luftfilter som behöver rengöras eller bytas ut, vilket gör att underhållsarbetet blir så enkelt som möjligt.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Du kan projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med LV-WX300ST:s många ingångar. Använd HDMI™-porten för att projicera ljusstarka och skarpa bilder från dagens digitala källor, inklusive Blu-ray-spelare och bärbara datorer. Alternativt kan du ansluta till någon av de två VGA-portarna. LV-WX300ST, som kan fjärrövervakas och -styras via RJ-45-porten, har stöd för standarden Crestron Connected™. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med den inbyggda 10W-högtalaren.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-WX300ST, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

3-year-lamp-warranty-campaign