Canon LV-X300

LV-X300

Projicera ljusstarka och detaljrika bilder i det klassiska sidförhållandet 4:3 med Canon LV-X300. Den här projektorn är både tillförlitlig och tyst under drift och har XGA-upplösning, en HDMI-ingång och litet format.

Fördelar

  • Få skarpa och exakta bilder med den klassiska XGA-upplösningen (1 024 x 768 pixlar)
  • Få ljusstarka och levande projiceringar med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1
  • 1,1x-zoomobjektiv för flexibel placering av projektorn
  • Kompakt och lätt: väger bara 2,5 kg
  • Vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på 5 000 tim (6 000 timmar i ekoläget)
  • HDMI™-port och 2 VGA-portar
  • RJ-45-nätverksport för fjärrstyrning- och -övervakning
  • Inbyggd högtalare på 10 W

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-X300

Ljusstarka, skarpa och naturtrogna bilder


Användare som vill ha en ljusstark högkvalitativ och bärbar projektor till ett lågt pris kommer att bli förtjusta över LV-X300. Projektorns DLP-teknik ger skarpa, exakta bilder tack vare den fasta XGA-upplösningen (1 024 x 768 pixlar), en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1. Du får större flexibilitet när det gäller projektorns placering tack vare LV-X300:s 1,1x zoomobjektiv – en stor fördel på små platser som exempelvis mötesrum.

Lätt att transportera


LV-X300 väger inte mer än 2,5 kg, så den är lätt att bära med sig. Det betyder att den är ett utmärkt val för företag och utbildningsinstitutioner som kan behöva projicera i flera lokaler på campus eller på flera kontor.

Enkel installation


Du kan se till att du får perfekt geometrisk visning även i mycket små utrymmen med den vertikala lutningskompensationen (+/-30 grader). Om du vill ha lite extra hjälp med att få mycket bra resultat i miljöer där det inte finns någon skärm kan du använda funktionen för skärmfärgskorrigering. Då kompenseras de färger som uppstår när bilder projiceras på färgade väggar, så att du kan visa skarpa projicerade bilder med naturliga färger, till och med när det inte finns någon skärm.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


Din totala ägandekostnad hålls nere tack vare LV-X300:s lamplivslängd på 5 000 timmar, vilket kan utökas till hela 6 000 timmar med det energibesparande ekoläget. Dessutom minskar ekoläget energiförbrukningen till bara 275 W. Projektorn förbrukar mindre än 1 W i vänteläget (med avstängd LAN-funktion). I ekoläget går det också att skapa en tyst miljö utan störande ljud genom att minska fläktljudet till så lite som 29 dBA.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Du kan projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med LV-X300:s många ingångar. Använd HDMI™-porten för att projicera ljusstarka och skarpa bilder från dagens digitala källor, inklusive Blu-ray-spelare och bärbara datorer. Alternativt kan du enkelt ansluta till en av de två VGA-portarna. LV-X300, som kan fjärrövervakas och -styras via RJ-45-porten, har stöd för standarden Crestron Connected™. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med den inbyggda 10 W-högtalaren.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-X300, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

3-year-lamp-warranty-campaign