Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Få levande bilder i det klassiska sidförhållandet 4:3 med den här kompakta projektorn för korta avstånd. Med ett projektionsförhållande på bara 0,61:1, fast XGA-upplösning och HDMI-ingång är det här ett flexibelt val för köpare som värdesätter bärbarhet och enkel installation.

Fördelar

  • Få exakta bilder med den klassiska XGA-upplösningen (1 024 x 768 pixlar)
  • Få levande bilder med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1
  • Projiceringsavstånd på 0,61:1 skapar en stor bild från ett kort projiceringsavstånd
  • Högkvalitativt 1,0x projektionsobjektiv med kort projektionsavstånd
  • Kompakt och lätt: väger bara 2,8 kg
  • -18° / +12° vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på 4 000 tim (6 000 timmar i ekoläget)
  • HDMI™-port och 2 VGA-portar
  • RJ-45-nätverksport för fjärrstyrning- och -övervakning
  • Inbyggd högtalare på 10 W

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-X300ST

Ljusstarka, skarpa och naturtrogna bilder


LV-X300ST är det perfekta valet för kunder som vill ha en ljusstark och högkvalitativ, men ändå prisvärd, projektor för korta avstånd. Projektorns DLP-teknik ger skarpa, exakta bilder tack vare det klassiska sidförhållandet 4:3 och XGA-upplösningen (1 024 x 768 pixlar), en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 300:1. Projektionsförhållandet 0,61:1 minskar projektionsavståndet avsevärt jämfört med vanliga projektorer, vilket gör det perfekt för användning i små mötesrum och klassrum.

Lätt att transportera


LV-X300ST väger så lite som 2,8 kg och är lätt att bära med sig. Det betyder att den är ett utmärkt val för företag och utbildningsinstitutioner som kan behöva projicera i flera lokaler på campus eller på flera kontor – inklusive små rum.

Enkel installation


Se till att du får perfekt geometrisk visning, även i mycket små utrymmen, med den vertikala lutningskompensationen (-18/-12 grader). Om du vill ha lite extra hjälp med att få mycket bra resultat i miljöer där det inte finns någon skärm kan du använda funktionen för skärmfärgskorrigering som kompenserar för de färger som uppstår när bilder projiceras på färgade väggar. På så vis får din publik skarpa projicerade bilder med naturliga färger, även när det inte finns någon skärm.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


Din totala ägandekostnad hålls nere tack vare LV-X300ST:s lamplivslängd på 4 000 timmar, vilket kan utökas till hela 6 000 timmar med det energibesparande ekoläget. Dessutom minskar ekoläget energiförbrukningen till bara 270 W. Projektorn förbrukar mindre än 1 W i vänteläget (med avstängd LAN-funktion). I ekoläget går det också att skapa en tyst miljö utan störande ljud genom att minska fläktljudet till så lite som 29 dBA. Det bästa av allt är att det inte finns några luftfilter som behöver rengöras eller bytas ut.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Med ett generöst antal ingångar kan LV-X300ST enkelt projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor. HDMI™-porten ger ljusstarka och skarpa bilder från dagens digitala källor, inklusive Blu-ray-spelare och bärbara datorer. Två VGA-portar möjliggör anslutning till äldre datorer. LV-X300ST, som kan fjärrövervakas och -styras via RJ-45-porten, har stöd för standarden Crestron Connected™. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med den inbyggda 10W-högtalaren.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-X300ST, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

3-year-lamp-warranty-campaign