Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

LV-WX300UST, som är kompakt, bärbar och enkel att installera, projicerar på ultrakort avstånd. Standardupplösningen är WXGA och den är perfekt för projicering av ljusstarka och skarpa bilder i bredbildsformat i små mötesrum och klassrum.

Fördelar

  • Kompakt och bärbar projektor med ultrakort projiceringsavstånd och en vikt på bara 5 kg
  • Projicera ljusa och skarpa 100-tumsbilder, på bara 445 mm projiceringsavstånd
  • DLP-panel med fast WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixels) och ett bildförhållandet på 16:10
  • Få levande bilder med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 7 500:1
  • +/-40° vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på upp till 8 000 tim och endast 29 dBA i ekoläget
  • 6-axelfärgjustering med avancerad skärmfärgjustering
  • 1 x HDMI-port och RJ-45-nätverksport
  • 2 x 10 W inbyggda högtalare

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-WX300UST

Kompakt och bärbar projektor med ultrakort projiceringsavstånd


LV-WX300UST med ultrakort projiceringsavstånd gör det möjligt att projicera stora bilder, även där utrymmet är mycket begränsat. Den projicerar en skarp och tydlig 100-tums bild på bara 44,5 cm avstånd. När den väggmonteras förhindrar det att presentatören bländas, området som kan skymmas av presentatörens kropp minimeras och det blir inte några skuggor på skärmen. Tack vare det lilla formatet på 287 x 122,6 x 374,5 mm och en vikt på så lite som 5 kg kan den enkelt bäras med mellan olika platser. Det gör att den är ett perfekt val för företag och utbildningsinstitutioner som kan behöva projicera i flera små mötesrum eller klassrum på kontor eller campus.

Exceptionellt levande bildkvalitet


LV-WX300UST ger ljusa, skarpa och verklighetstrogna bilder tack vare projektorns DLP-teknik med dess WXGA-standardupplösning (1 280 x 800 pixels), en ljusstyrka på 3 000 och ett kontrastförhållande på 7500:1. Färgerna är starka och verklighetstrogna med djupa svarta nyanser. Text blir lättare att läsa, grafiken upplevs som jämnare och det finns inte några spår av den rastereffekt som uppstår hos vanliga LCD-projektorer. I kombination med ett bredbildsförhållande på 16:10 passar den perfekt för användning med bärbara bredbildsdatorer.

Enkel installation


Du kan se till att du får perfekt geometrisk visning, även i mycket små utrymmen, med den vertikala lutningskompensationen (+/-40 grader). Avancerad färg- och skärmfärgjustering ger skarpa projicerade bilder på färgade ytor när det inte finns någon vit projektorskärm att tillgå.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Du kan projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med LV-WX300UST:s många ingångar. Bland annat har den två HDMI™-portar för att projicera ljusa och skarpa bilder från en rad olika digitala video- och datorkällor. Den inbyggda RJ-45-nätverksporten möjliggör fjärrövervakning och -styrning och har stöd för standarden Crestron Connected™. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med de två inbyggda 10 W-högtalarna.

Ekonomisk och enkel att underhålla


LV-WX300UST är ekonomisk att använda tack vare lampans livslängd på 5 000 timmar, som kan utökas till 8 000 timmar med ekoläget. I ekoläget minskar dessutom energiförbrukningen till så lite som 270 W och fläktljudet minskas till 29 dBA för en tystare miljö. Underhåll kan enkelt utföras med snabba och enkla lamp- byten.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-WX300UST, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard