Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

LV-WX300UST är kompakt, bärbar och projicerar på ultrakort avstånd. Den har WXGA-upplösning och interaktiva funktioner som gör den perfekt för projicering av stora, ljusstarka och skarpa bilder i små mötesrum och klassrum.

Fördelar

  • Kompakt och bärbar projektor med ultrakort projiceringsavstånd och en vikt på bara 5 kg
  • Engagera publiken med de interaktiva funktionerna för upp till fyra IR-pennor eller fingret med pekmodulen.
  • Projicera ljusa och skarpa 100-tumsbilder, på bara 445 mm projiceringsavstånd
  • DLP-panel med WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixels) och ett bildförhållandet på 16:10
  • Få levande bilder med en ljusstyrka på 3 000 lumen och ett kontrastförhållande på 7 500:1
  • +/-40° vertikal lutningskompensation
  • Lamplivslängd på upp till 8 000 tim och endast 29 dBA i ekoläget
  • 6 axlad färgjustering med avancerad skärmfärgjustering
  • 2 x 10 W inbyggda högtalare
  • 1 x HDMI-port och RJ-45-nätverksport

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-WX300USTi

Kompakt och bärbar projektor med ultrakort projiceringsavstånd


LV-WX300USTi projicerar stora bilder på ultrakort avstånd, även där utrymmet är mycket begränsat. Den projicerar en skarp och tydlig 100-tums bild på bara 44,5 cm avstånd. När den väggmonteras förhindrar det att presentatören bländas, området som kan skymmas av presentatörens kropp minimeras och det blir inte några skuggor på skärmen. Tack vare det lilla formatet på 287,7 x 186 x 374,5 mm och en vikt på så lite som 5 kg kan den enkelt bäras med mellan olika platser. Det gör att den är ett perfekt val för företag och utbildningsinstitutioner som kan behöva projicera i flera små mötesrum eller klassrum på kontor eller campus.

Exceptionellt levande bildkvalitet


LV-WX300USTi ger ljusa, skarpa och verklighetstrogna bilder tack vare projektorns DLP-teknik med WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixels), en ljusstyrka på 3 000 och ett kontrastförhållande på 7500:1. Färgerna är starka och verklighetstrogna med djupa svarta nyanser. Text blir lättare att läsa, grafiken upplevs som jämnare och det finns inte några spår av den rastereffekt som uppstår hos vanliga LCD-projektorer. I kombination med ett bredbildsförhållande på 16:10 passar den perfekt för användning med bärbara bredbildsdatorer.

Interaktiva funktioner


LV-WX300USTi har ett antal interaktiva funktioner, bland annat medföljer ett ritprogram. Du kan använda upp till fyra IR-pennor (två medföljer) eller fingret med pekmodulen (tillbehör) för att interagera med bilderna på skärmen, vilket gör publiken mer engagerad i klassrum och på kontor.

Enkel installation


Du kan se till att du får perfekt geometrisk visning, även i mycket små utrymmen, med den vertikala lutningskompensationen (+/-40 grader). Avancerad färg- och skärmfärgjustering ger skarpa projicerade bilder på färgade ytor när det inte finns någon vit projektorskärm att tillgå.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Du kan projicera både stillbilder och rörliga bilder från en rad olika källor med LV-WX300STi:s många ingångar. Bland annat har den två HDMI™-portar för att projicera ljusa och skarpa bilder från en rad olika digitala video- och datorkällor. Den inbyggda RJ-45-nätverksporten möjliggör fjärrövervakning och -kontroll och har stöd för standarden Crestron Connected™. Lägg till högkvalitativt ljud i presentationer med de två inbyggda 10 W-högtalarna.

Ekonomisk och enkel att underhålla


LV-WX300USTi är ekonomisk att använda tack vare lampans livslängd på 5 000 timmar, som kan utökas till 8 000 timmar med ekoläget. I ekoläget minskar dessutom energiförbrukningen till så lite som 270 W och fläktljudet minskas till 29 dBA för en tystare miljö. Underhåll kan enkelt utföras med snabba och smidiga lampbyten.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-WX300USTi, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

3-year-lamp-warranty-campaign