Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Den här bärbara WXGA-projektorn med kort projektionsavstånd är lätt, kompakt och ger ljusstarka bilder i bredbildsformat vid korta avstånd. HDMI, MHL-kompatibilitet och en nätverksingång gör den till ett flexibelt alternativ med hög kvalitet för prismedvetna köpare.

LV-WX310ST

Fördelar

  • Få skarpa bilder i bredbildsformat med den fasta WXGA-upplösningen (1 280 x 800 pixels)
  • Upplev en imponerande ljusstyrka på 3 100 lumen och ett kontrastförhållande på 10 000:1 som ger djupa svarta nyanser
  • Visa stora bilder från kort avstånd med 0.49:1-objektivet för korta projektionavstånd
  • DLP™-panelen ger konsekvent skarpa och precisa bilder
  • Lätt och bärbar med en vikt på endast 2,8kg
  • RJ-45- och MHL-kompatibla HDMI™-portar; stöd för 3D-innehåll via DLP-Link
  • Vertikal och horisontell keystone-korrigering (+/-15°) motverkar distorsion
  • 6-axelsjustering av färg och funktionen Screen Colour (skärmfärg) anpassar sig efter omgivningen
  • Upp till 6 000 timmars livslängd för lampan plus en treårig garanti med utbyteslampa*
  • Inbyggd högtalare på 10 W och ljudutgång, plus tyst drift på bara 29 dB

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-WX310ST

Ljusa, färgriktiga bilder från nära håll


För dem med en begränsad budget som behöver en ljusstark bredbildsprojektor med kort projiceringsavstånd är Canon LV-WX310ST det naturliga valet. Njut av exakta och skarpa bilder i bredbildsformat tack vare fast WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixels) och ett bildförhållande på 16:10. Projektorn ger levande färger och djup svärta tack vare ljusstyrkan på 3 100 lumen och kontrasten på 10 000:1. Ett 0,49 :1-projektionsförhållande och ett dedikerat 1,0 x fast objektiv för korta projiceringsavstånd ger dig många olika placeringsmöjligheter – till exempel för en 2,5 m bred bild från bara 1,22m avstånd. Tillsammans med DLP-paneltekniken som ger en verklighetstrogen bildkvalitet, kan LV-WX310ST erbjuda en vinnande kombination av kvalitet och valuta för pengarna.

Fantastiskt resultat på ett enkelt sätt


Se till att dina bilder är geometriskt korrekta tack vare vertikal och horisontell keystone-korrigering på +/- 15°. I miljöer med mycket dagsljus, eller där det är nödvändigt att projicera på färgade ytor, så garanterar dessutom skärmfärgskorrigeringen att du får njuta av ljusa, klara bilder med naturliga färger. Den 6-axliga färgjusteringen ger dig utmärkt kontroll över färgton, mättnad och andra viktiga parametrar som hjälper dig projicera fascinerande bilder i nästan alla situationer.

Enkel anslutning


Upplev flexibiliteten i att kunna projicera bilder av hög kvalitet från en mängd olika källor tack vare LV-WX310STs många ingångar. HDMI-porten låter dig utnyttja dina bärbara datorers HDMI-utgångar för att få skarpare, mer detaljerade bilder, medan slagkraftigt 3D-innehåll är lätt att spela upp via DLP-Link-systemet. För ökad bekvämlighet kan du tack vare MHL-kompatibiliteten projicera från alla MHL-kompatibla surfplattor eller smartphones via projektorns HDMI-port. Anslutningar, kontroll och underhåll via ett IT-nätverk sker enkelt via RJ-45-nätverksporten, vilket minimerar IT-teamets arbete.

Lätt och bärbar


Med en vikt på bara 2,8 kg är LV-WX310ST tillräckligt lätt för att bära med sig bekvämt, medan man för ännu enklare transport kan välja en mjuk skyddande väska som tillval. Det är dessutom enkelt att ansluta projektorn när du kommit fram: alla portar och kontakter är bekvämt grupperade för mycket enkel åtkomst. Förhöj publikens upplevelse genom att ansluta valfri ljudkälla till den inbyggda högkvalitativa högtalaren, eller genom att ansluta projektorn till en förstärkare eller ett PA-system via ljudutgången.

Låg ägandekostnad


Välj LV-X310ST, så förblir dina ägandekostnader attraktivt låga. Lampans livslängd är upp till 6 000 timmar i Eco-läge, och Canons generösa 3-åriga lampgaranti* ger upp till 3 utbyteslampor inom garantitiden om en lampa skulle gå sönder vid normal användning – vilket eliminerar en potentiellt betydande kostnad. Energiförbrukningen är bara 350 W i drift (240 W i Eco-läge), vilket minskar kostnaderna och hjälper dig att driva en hållbar organisation. Underhållskostnader hålls till ett absolut minimum tack vare den filterfria konstruktionen och enkelt lampbyte via projektorns ovansida. För att se till att din publik inte störs av bakgrundsljud har fläkten i LV-X310ST dessutom ett driftljud på bara 29 dB i Eco-läge.

*Varierar beroende på land. Produkten måste registreras inom 60 dagar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-WX310ST, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign