Canon LV-WX320

LV-WX320

Den här bärbara WXGA-projektorn ger ljusa bilder med hög kvalitet, och är imponerande kompakt och lätt. Den är mycket prisvärd tack vare HDMI- och MHL-kompatibilitet och en nätverksport.

LV-WX320

Fördelar

  • Få skarpa bilder i bredbildsformat med den fasta WXGA-upplösningen (1 280 x 800 pixels)
  • Njut av imponerande ljusstyrka (3 200 lumen) och ett kontrastförhållande på 10 000:1 som ger djupa svarta nyanser
  • DLP™-panelen ger konsekvent skarpa och precisa bilder
  • Lätt och bärbar med en vikt på endast 2,5 kg
  • Lins med 1,1x manuell zoom som ger flexibel placering
  • RJ-45- och MHL-kompatibla HDMI™-portar; stöd för 3D-innehåll via DLP-Link
  • Vertikal och horisontell keystone-korrigering (+/-30°) motverkar distorsion
  • 6-axelsjustering av färg och funktionen Screen Colour (skärmfärg) anpassar sig efter omgivningen
  • Upp till 6 000 timmars livslängd för lampan plus en treårig garanti med utbyteslampa*
  • Inbyggd högtalare på 10 W och ljudutgång, plus tyst drift på bara 29 dB

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-WX320

Ljusstarka, skarpa bilder


Canon LV-WX320 är det perfekta valet för prismedvetna organisationer som behöver en enastående bärbar projektor. Njut av exakt definierade och otroligt skarpa bilder i bredbildsformat tack vare fast WXGA-upplösning (1 280 x 800 pixels) och ett sidförhållande på 16:10. Projektorn ger levande färger och djup svärta konsekvent tack vare ljusstyrkan på 3 200 lumen och kontrasten på 10 000:1. Det tillsammans med DLP-paneltekniken som minimerar de rastereffekter som uppstår på många projektorer i prisklassen, gör att LV-WX320 erbjuder en vinnande kombination av kvalitet och värde för pengarna.

Fantastiskt resultat på ett enkelt sätt


Se till att dina bilder är geometriskt korrekta tack vare vertikal och horisontell keystone-korrigering på +/-30°. För ökad flexibilitet finns det en manuell zoom på 1,1x, som hjälper dig projicera en klar och naturtrogen bild även i trånga utrymmen. I miljöer med mycket dagsljus, eller där det är nödvändigt att projicera på färgade ytor, så garanterar dessutom skärmfärgskorrigeringen att du fortfarande får njuta av ljusa, klara bilder med naturliga färger.

Enkel anslutning


Upplev flexibiliteten i att kunna projicera bilder av hög kvalitet från en mängd olika källor tack vare LV-WX320:s många ingångar. Tack vare HDMI-porten kan du använda de HDMI-utgångar som nu är standard på bärbara datorer för att få skarpare, klarare och mer detaljerade bilder, och effektfullt 3D-innehåll är lätt att spela upp via DLP-Link. För ökad bekvämlighet kan du tack vare MHL-kompatibiliteten projicera från alla MHL-kompatibla surfplattor eller smartphones via projektorns HDMI-port. Anslutningar, kontroll och underhåll via ett IT-nätverk sker enkelt via RJ-45-nätverksporten, vilket minimerar IT-teamets arbete.

Lätt och bärbar


Trots sina höga specifikationer väger LV-WX320 bara 2,5 kg, och är därmed så lätt att den bekvämt kan bäras med till möten, föreläsningar, seminarier och presentationer. För enklare transport i farten kan du välja den mjuka skyddande väskan som finns som tillval. Det är dessutom enkelt att ansluta projektorn när du kommit fram: alla portar och kontakter är bekvämt grupperade för mycket enkel åtkomst. Ge dina presentationer extra slagkraft och förhöj publikens upplevelse genom att ansluta valfri ljudkälla till den inbyggda högkvalitativa högtalaren, eller genom att ansluta projektorn till en förstärkare eller ett PA-system via ljudutgången.

Låg ägandekostnad


Välj LV-WX320 så förblir dina ägandekostnader attraktivt låga. Lampans livslängd är upp till 6 000 timmar i Eco-läge, och Canons generösa 3-åriga lampgaranti* ger upp till 3 utbyteslampor inom garantitiden om en lampa skulle gå sönder vid normal användning – vilket eliminerar en potentiellt betydande kostnad. Energiförbrukningen är bara 350 W i drift (240 W i Eco-läge), vilket minskar kostnaderna och hjälper dig att driva en hållbar organisation. Underhållskostnader hålls till ett absolut minimum tack vare den filterfria konstruktionen och enkelt lampbyte via projektorns ovansida. För att se till att din publik inte störs av bakgrundsljud har fläkten i LV-WX320 dessutom ett driftljud på bara 29 dB i Eco-läge.

*Varierar beroende på land. Produkten måste registreras inom 60 dagar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-WX320, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign