Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Den här bärbara WXGA-projektorn med kort projektionsavstånd är lätt, kompakt och ger ljusstarka och skarpa bilder från korta avstånd. Tillförlitlig drift och låga ägandekostnader gör den till det bästa valet för de prismedvetna köparna.

LV-X310ST

Fördelar

  • Projicera skarpa och högkvalitativa bilder i klassisk XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels)
  • Upplev klara färger och djup svärta med 3 100 lumen och ett kontrastförhållande på 10 000:1
  • Visa stora bilder från kort avstånd med 0.61:1-objektivet för korta projektionavstånd
  • Upplev skarpa, detaljrika bilder tack vare DLP™-panelen
  • Lätt och kompakt med en vikt på bara 2,8kg, vilket gör den enkel att transportera
  • RJ-45- och MHL-kompatibla HDMI™-portar; stöd för 3D-innehåll via DLP-Link
  • Vertikal och horisontell keystone-korrigering (+/-15°) gör att bilderna återges korrekt
  • 6-axelsjustering av färg och funktionen Screen Colour (skärmfärg) anpassar sig efter omgivningen
  • Upp till 6 000 timmars livslängd för lampan plus en treårig garanti med utbyteslampa*
  • Inbyggd högtalare på 10 W och ljudutgång, plus tyst drift på bara 29 dB

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-X310ST

Ljusstark och exakt på nära håll


Företag som behöver en bärbar projektor med kort projektionsavstånd, enastående kvalitet och bra värde för pengarna kommer att upptäcka att Canon LV-X310ST är perfekt. Publiken kommer att uppskatta de precisa och skarpa bilderna i XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels), som har klara, levande färger och djup svärta tack vare projektorns ljusstyrka på 3 100 lumen och kontrastförhållande på 10 000:1. Ett 0,61 :1-projektionsförhållande och ett dedikerat 1,0 x fast objektiv för korta projiceringsavstånd ger dig många olika placeringsmöjligheter – till exempel för en 2,5 m bred bild från bara 1,5 m avstånd. Tillsammans med DLP-paneltekniken för förbättrad bildkvalitet, kan LV-X310ST erbjuda ett imponerande pris/prestanda-förhållande.

Fantastiskt resultat på ett enkelt sätt


Håll dina bilder geometriskt perfekta, även i trånga utrymmen, tack vare den vertikala och horisontella keystone-korrigeringen på +/- 15 °. I miljöer med starkt naturligt ljus, eller där det är nödvändigt att projicera på färgade ytor, så garanterar dessutom den automatiska skärmfärgskorrigeringen att du får njuta av ljusa, klara bilder med naturliga färger. Och för att hjälpa dig projicera fascinerande bilder i nästan alla situationer, ger den 6-axlade färgjusteringen dig utmärkt kontroll över färgton, mättnad och andra viktiga parametrar.

Anslut på ditt sätt


Med LV-X310ST får du möjlighet att projicera bilder med hög kvalitet från en mängd olika källor tack vare de många ingångarna. HDMI-porten låter dig utnyttja dina bärbara datorers HDMI-utgångar för att få skarpare, mer detaljerade bilder, medan slagkraftigt 3D-innehåll är lätt att spela upp via DLP-Link-systemet. För ökad bekvämlighet kan du tack vare MHL-kompatibiliteten projicera från alla MHL-kompatibla surfplattor eller smartphones via projektorns HDMI-port. Anslutningar, kontroll och underhåll via ett IT-nätverk sker enkelt via RJ-45-nätverksporten, vilket minimerar IT-teamets arbete.

Lätt och bärbar


LV-X310ST:s lätta vikt på bara 2,8 kg och kompakta format gör den enkel att bära med sig till möten, föreläsningar, seminarier och presentationer. För enklare transport i farten kan du välja den mjuka skyddande väskan som finns som tillval. Det är dessutom enkelt att ansluta projektorn när du kommit fram: alla portar och kontakter är bekvämt grupperade för mycket enkel åtkomst. Ge dina presentationer extra slagkraft och förhöj publikens upplevelse genom att ansluta valfri ljudkälla till den inbyggda högkvalitativa högtalaren, eller genom att ansluta projektorn till en förstärkare eller ett PA-system via ljudutgången.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


Välj LV-X310ST för lägre ägandekostnader. Lamporna varar i upp till 6000 timmar i Eco-läge och en generös 3-årig lampgaranti* eliminerar effektivt lampbyteskostnader under 3 år om lampan skulle gå sönder under normal användning. Energiförbrukningen är bara 350 W i drift (240 W i Eco-läge), vilket minskar kostnaderna och hjälper dig att driva en hållbar organisation. Underhållskostnaderna minimeras tack vare den filterlösa konstruktionen och lampan kan enkelt bytas ut från projektorns ovansida. För att se till att din publik inte störs av bakgrundsljud har fläkten i LV-X310ST dessutom ett driftljud på bara 29 dB i Eco-läge.

*Varierar beroende på land. Produkten måste registreras inom 60 dagar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-X310ST, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign