Canon LV-X320

LV-X320

Den bärbara XGA-projektorn som ger klara bilder från en enhet med praktisk storlek och vikt. Tillförlitlig drift och enkelt underhåll gör den till ett högkvalitativt val för prismedvetna köpare.

LV-X320

Fördelar

  • Projicera skarpa och högkvalitativa bilder i klassisk XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels)
  • Upplev klara färger och djup svärta med 3 200 lumen och ett kontrastförhållande på 10 000:1
  • Upplev skarpa, detaljrika bilder tack vare DLP™-panelen
  • Lätt och kompakt med en vikt på bara 2,5 kg, vilket gör den enkel att transportera
  • Lins med 1,1x manuell zoom som ger flexibel placering
  • RJ-45- och MHL-kompatibla HDMI™-portar; stöd för 3D-innehåll via DLP-Link
  • Vertikal och horisontell keystone-korrigering (+/-30°) gör att bilderna återges korrekt
  • 6-axelsjustering av färg och funktionen Screen Colour (skärmfärg) anpassar sig efter omgivningen
  • Upp till 6 000 timmars livslängd för lampan plus en treårig garanti med utbyteslampa*
  • Inbyggd högtalare på 10 W och ljudutgång, plus tyst drift på bara 29 dB

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-X320

Ljusstarka, skarpa bilder


Om du letar efter en bärbar projektor som ger enastående bildkvalitet till ett extra konkurrenskraftigt pris, så ska du välja Canon LV-X320. Publiken kommer att uppskatta de precisa och skarpa bilderna i XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels), som har klara, levande färger och djup svärta tack vare projektorns ljusstyrka på 3 200 lumen och kontrastförhållande på 10 000:1. DLP-tekniken eliminerar bildförvrängning och ger mer naturtrogen ljusstyrka än andra bärbara projektorer i prisklassen, vilket gör den här till ett enastående val för köpare med en begränsad budget.

Enkel att ställa in


Även i trånga utrymmen kan du se till att dina bilder är geometriskt perfekta tack vare den vertikala och horisontella keystone-korrigeringen på +/-30°. För ökad flexibilitet finns det en 1,1x manuell zoom som ger dig kontroll över projektorns placering: en perfekt funktion i mindre utrymmen. I miljöer med starkt naturligt ljus, eller där det är nödvändigt att projicera på färgade ytor, så garanterar dessutom skärmfärgskorrigeringen att du fortfarande får njuta av ljusa, klara bilder med naturliga färger.

Anslut på ditt sätt


Med LV-X320 får du möjlighet att projicera bilder med hög kvalitet från en mängd olika källor tack vare de många ingångarna. Tack vare HDMI-porten kan du använda de HDMI-utgångar som nu är standard på bärbara datorer för att få skarpare, klarare och mer detaljerade bilder, och effektfullt 3D-innehåll är lätt att spela upp via DLP-Link. För ökad bekvämlighet kan du tack vare MHL-kompatibiliteten projicera från alla MHL-kompatibla surfplattor eller smartphones via projektorns HDMI-port. Anslutningar, kontroll och underhåll via ett IT-nätverk sker enkelt via RJ-45-nätverksporten, vilket minimerar IT-teamets arbete.

Lätt och bärbar


LV-X320s lätta vikt på bara 2,5 kg och kompakta format gör den enkel att bära med sig till möten, föreläsningar, seminarier och presentationer. För enklare transport i farten kan du välja den mjuka skyddande väskan som finns som tillval. Det är dessutom enkelt att ansluta projektorn när du kommit fram: alla portar och kontakter är bekvämt grupperade för mycket enkel åtkomst. Ge dina presentationer extra slagkraft och förhöj publikens upplevelse genom att ansluta valfri ljudkälla till den inbyggda högkvalitativa högtalaren, eller genom att ansluta projektorn till en förstärkare eller ett PA-system via ljudutgången.

Sänk kostnaderna – inte kvaliteten


Välj LV-X320, så förblir dina ägandekostnader attraktivt låga. Lampans livslängd är upp till 6 000 timmar i Eco-läge, och Canons generösa 3-åriga lampgaranti* ger upp till 3 utbyteslampor inom garantitiden om en lampa skulle gå sönder vid normal användning – vilket eliminerar en potentiellt betydande kostnad. Energiförbrukningen är bara 350 W i drift (240 W i Eco-läge), vilket minskar kostnaderna och hjälper dig att driva en hållbar organisation. Underhållskostnader hålls till ett absolut minimum tack vare den filterfria konstruktionen och enkelt lampbyte via projektorns ovansida. För att se till att din publik inte störs av bakgrundsljud har fläkten i LV-X320 dessutom ett driftljud på bara 29 dB i Eco-läge.

*Varierar beroende på land. Produkten måste registreras inom 60 dagar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-X320, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign