Canon LX-MW500

LX-MW500

Semi-installationsprojektor med WXGA-upplösning, 5 000 lumen och kontrastförhållande 3 750:1. Perfekt för alla som vill ha ljusstarka bilder med hög kvalitet från en prisvärd och mångsidig enhet.

LX-MW500

Fördelar

 • Semi-installationsprojektor med hög ljusstyrka som ger enastående valuta för pengarna
 • Inbyggd WXGA-upplösning (1280 x 800) med bildförhållande 16:10
 • DLP™-teknik levererar hög kontrast och starka färger
 • 5 000 lumen ger ljusstarka, skarpa bilder trots projektorns kompakta storlek
 • Kontrastförhållandet 3 750:1 producerar fylliga färger och djupa svarta nyanser
 • 2 HDMI- (MHL-kompatibla) och RJ-45-nätverksportar utökar flexibiliteten
 • 1,6x manuell zoom är centralt placerad för enklare installationsplacering
 • Lutningskompensation i fyra hörn (+/-30 °) upprätthåller enkelt bildgeometrin
 • Justering av färg i sex axklar bidrar till fantastiska resultat för ett brett utbud av bilder
 • Upp till 2 500 timmars livslängd för lampan plus utökad treårig lampgaranti*
 • 10 W högtalare och ljudutgång ger en komplett AV-installation

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LX-MW500

Levande, verklighetstrogna bilder


Den inbyggda WXGA-upplösningen (1280 x 800) i LX-MW500 ger skarpare bilder, jämnare grafik och text som är lättare att läsa. WXGA-upplösningen passar utmärkt för både dator- och videokällor, och är särskilt anpassad för moderna bredbildsdatorer. DLP-panelen maximerar ljusstyrkan och fina detaljer och minimerar samtidigt distorsion i form av t.ex. "rastereffekter" som ofta kan uppstå med vanliga LCD-projektorer.

Ljusa färger, naturtrogna detaljer


LX-MW500 har ovanligt hög ljusstyrka för en så kompakt projektor – hela 5 000 lumen – och ger märkbart ljusare bilder i medelstora miljöer som föreläsningssalar, mötesrum och styrelserum. Kontrastförhållandet 3 750:1 ger rena färger, djup svärta och överlägsen visning, medan färgåtergivningen har förbättrats med den nya Brilliant Color™-algoritmen som säkerställer att källmaterialet återges korrekt.

Flexibla anslutningsalternativ


LX-MW500 har 2 HDMI-portar och HDBaseT- och RJ-45-nätverksportar, så att den kan användas för ett stort utbud digitala videokällor, datorkällor och mobila källor. Via HDBaseT-porten överför du HD-bild, och ljud- och styrsignaler¹ via en nätverkskabel på avstånd upp till 100 m. Det gör det hela ännu bekvämare vid systemkonfiguration och installation. En av projektorns två HDMI-ingångar är MHL-kompatibel, och MHL-aktiverade surfplattor och smartphones kan alltså anslutas via en MHL-kabel.

Få fantastiska resultat på ett enkelt sätt


LX-MW500 har en centralt placerad 1,6 x manuell zoom och är särskilt lätt att ställa in tack vare lutningskompensationen i fyra hörn. Utöver vertikal och horisontell standardjustering (+/-30 %) gör oberoende hörnjustering att du enkelt kan uppnå geometriskt exakta bilder – även om projektorn används i upphöjd vinkel eller lutad mot sidan. Färgjustering i sex axlar, fem bildlägen och två anpassningsbara lägen ser till att materialet visas precis som avsett.

Kompakt, prisvärd modell


LX-MW500 levereras med en kostnadsfri treårig lampgaranti som ger upp till tre utbyteslampor om lampan skulle gå sönder². Med den utökade garantin med låneprojektor får du en ersättningsprojektor redan nästa dag. Det ger extra trygghet om det osannolika skulle inträffa att projektorn skulle gå sönder. Lamporna i LX-MW500 kan enkelt bytas ut utan att projektorn behöver flyttas från installationsmilijön, och lampan har en livslängd på upp till 2 500 timmar. En 10 W-högtalare med ljudutgång gör att du kan använda LX-MW500 både för ljud och bild.

¹ POWER ON godtas inte som ett styrkommando via HDBaseT i vänteläget.
² Kräver produktregistrering.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LX-MW500, dess funktioner och vad den kan göra.

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Stöd för HD-video, -ljud och styrning¹

MHL

Direktinmatning från MHL-enheter

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign