Canon LX-MU600Z

LX-MU600Z

Canons projektor med laserljuskälla är perfekt för utbildnings- och affärsändamål. Med en 6800 lumen ljusstark HD-utgång och avancerade bildkontroller är Canon LX-MU600Z redo för allt.

LX-MU600Z

Fördelar

 • Klar och kraftfull DLP-bild med 6 800-lumen
 • Perfekt för affärsändamål och utbildning: kraftfulla justeringsverktyg, kan användas 24/7 och i stående orientering
 • Inga fler dyra utbyteslampor: laserdiodteknik med 20 000 timmars livslängd
 • WUXGA-upplösning (1920 x 1200) och bildförhållande 16:10, med motordriven zoom, fokus och bildförskjutning
 • Levande färger och djup svärta med 10 500:1 dynamiskt kontrastförhållande (inbyggd 1 050:1)
 • Perfekt för flera olika användningsområden, från klassrum och styrelserum till detaljhandel eller museer
 • Stöd för 360 graders projektionsmappning, anpassning för projicering på välvda ytor, reglage för lutningskompensation i 4 hörn och för geometrijustering
 • Projicera en 500-tumsbild på mer än 90 meters avstånd med det extra långa zoomobjektivet
 • 8 utbytbara objektiv ger enastående flexibilitet*
 • Många olika inmatningsalternativ, inklusive HD 3G-SDI
 • Tre års garanti med låneprojektor nästa dag**

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LX-MU600Z

En pålitlig, fantastisk ljuskälla


Canons projektor LX-MU600Z med halvledarljuskälla ger en mycket ljusstark bild på 6 800 lumen med upp till 1920 x 1200 WUXGA-upplösning. Canons ljuskälleteknik med laserdiod och fosfor räcker längre än traditionella lampprojektorer, och kan användas i 20 000 timmar. Det motsvarar 7 år om projektornn används 8 timmar varje dag. LX-MU600Z har en vätskekyld halvledarljuskälla och kan köras hela dagen, varenda dag. Ändå är driftskostnaderna bara en tiondel jämfört med traditionella projektorer med kvicksilverbåglampor.

Exceptionell kontroll för kreativa tillämpningar


Kontroll, flexibilitet och kraft - på ett bekvämt sätt. Stöd för 360 graders projektionsmappning och bildanpassning för projektion på välvda ytor. Projektorn har avancerade reglage för geometrijustering, lutningskompensation i fyra hörn, 25 graders bildrotation utan beskärning och 50 % mekanisk bildförskjutning. Med Canons unika kantjusteringsverktyg kan närliggande bilder från flera projektorer sammanfogas snabbt och enkelt, och projektorn kan även monteras i stående orientering (fäste krävs).

8 utbytbara objektiv


Dra nytta av 8 utbytbara objektiv* i bajonettstil som passar nästan alla användningsområden, från ultravidvinkelzoom med kort projektionsavstånd (0,62-10,4 m) till extra lång zoom (upp till 91 m), samtliga med skärmstorlekar från 40" till 500". Att växla mellan objektiven känns både tryggt och enkelt. Den inbyggda programvaran i LX-MU600Z har 8 förinställda minnesplatser för objektivinställningar. När objektivets säkerhetsfunktion stänger av ljuskällan ska objektivet tas bort.

Häpnadsväckande bilder


Canon LX-MU600Z kombinerar DLP-teknik som bara har ett enda chips med en kraftfull laserljuskälla och använder en färgcirkel med 3 färger indelad i 4 segment för att uppnå en överlägsen bild och minska "regnbågseffekten" väsentligt. En dynamisk kontrast levererar samtidigt djupare svarta färger och skapar en ännu större upplevelse. Ett brett sRGB-färgomfång på 91,9 % ger en levande färgpalett och ljusstyrkan kan ändras i steg om 1 % från 35-100 % så att man kan göra en noggrann justering efter omgivande ljusförhållanden och matcha ljusstyrkan vid kantjustering.

Förbättrad anslutning och hantering


Canon LX-MU600Z kan hantera många olika medier, med direkt ingång för HDMI 1.4a, 15-stifts D-sub, DVI-D, 5BNC-komponent och den avancerade videostandarden 3G-SDI med 3 Gbit/s samt och HDBaseT för okomprimerad video-over-Ethernet - perfekt för levande, stabil projektionsmappning. LX-MU600Z har också 15-stifts D-sub- och 3G-SDI-utgångsportar, medan styrsystemen kan utnyttja serieporten RS-232C, HDBaseT, LAN och nätverksfunktionerna.

Tre års nästa dag-garanti


Med en ljuskälla med lång livstid och filter som inte behöver bytas ut är LX-MU600Z enkel att underhålla. Canons kostnadsfria tjänst med tre års utökad lånegaranti innehåller en låneprojektor nästa dag** när din egen originalenhet servas, något som innebär att stilleståndstiden blir minimal.

* Projektionsförhållandet måste anges på projektionsobjektivet.
** "Nästa dag" betyder att låneprodukten, när så är möjligt, tillhandahålls dagen efter att reparationen begärts. Om förfrågan tas emot på eftermiddagen, under en helg eller helgdag, kommer låneprodukten inom två dagar. Den här lånetjänsten lyder under de fullständiga villkoren och är endast tillgänglig i vissa regioner.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LX-MU600Z, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Stöd för HD-video, -ljud och styrning

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 års utökad garanti