Canon LX-MU700

LX-MU700

Den här WUXGA-installationsprojektorn med dubbla lampor levererar 7 500 lumen och finns med ett urval av sju utbytbara objektiv. Det ger dig en vinnande kombination av flexibilitet, tillförlitlighet och ljusa, detaljrika bilder.

LX-MU700

Fördelar

  • DLP™-installationsprojektor med hög ljusstyrka och dubbla lampor
  • Inbyggd WUXGA-upplösning (1920 x 1200) med bildförhållandet 16:10
  • 7 500 lumen för ljusa, skarpa bilder
  • Kontrastförhållande på 2 100:1 för fylliga och djupa svarta nyanser
  • Enkelt optimerade för ljusstyrka eller kontrast med val på två sexfärgade hjul
  • Suveränt flexibel med ett urval av sju utbytbara objektiv
  • Motordriven objektivförskjutning med minnesfunktion gör att den snabbt kan anpassas till olika användningsområden
  • Hanterar indata från ett stort antal källor, bland annat HDBaseT med LAN-kommando
  • Upprätthåller geometriska bilder med horisontell och vertikal lutningskompensation (+/-40 °)
  • Enkelt och prisvärt underhåll med upp till 6 000 timmars brinntid för lampan

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LX-MU700

Ljusstyrka och tillförlitlighet


Med projektorn LX-MU700 får du ljusa, skarpa och breda bilder och den kan användas i en mängd olika installationsmiljöer. Dess dubbla lampor ger inte bara en ljusstyrka på hela 7 500 lumen som räcker gott och väl också i stora rum och utrymmen med mycket omgivningsljus, de ger dessutom dig extra trygghet. Din presentation, föreläsning eller visning kan fortsätta även om en lampa går sönder och du slipper en otålig publik.

Skarpa, övertygande bilder


Inbyggd WUXGA-upplösning (1920 x 1200) ger skarpare bilder och jämnare grafik. Till skillnad från LCD-projektorer ger LX-MU700:s DLP-panel genomgående fina bilder under hela livslängden. Det betyder att projektionerna inte försämras med tiden. Ett kontrastförhållande på 2 100:1 ger rena färger och djup svärta för en ännu bättre visning. Så att du ska få bästa resultat för varje uppgift och miljö finns det två sexfärgade hjul med vilka du enkelt kan optimera bildens ljusstyrka eller kontrast.

Flexibla objektivalternativ


Med sju högkvalitativa utbytbara objektiv från Canon att välja mellan, med allt från fast objektiv till ultralång zoom, hittar du enkelt det objektiv som passar för ditt projektionsavstånd och din projektionsmiljö. Oavsett om du använder ett eller flera objektiv kommer du att uppskatta objektivets minnesfunktion som registrerar de inställningar för förskjutning, skärpa och zoom du brukar använda. Det är en tidsbesparande funktion om projektorn används till olika saker på samma plats, t.ex. i en föreläsningssal där åhörarantalet varierar.

Mångsidiga anslutningsalternativ


Med LX-MU700 får du ta del av dagens innovativa och högkvalitativa digitala källor. Via HDBaseT-porten kan du överföra HD-bild, -ljud och -styrsignaler via en nätverkskabel över avstånd på upp till 100 m. Det ger ännu flexiblare installationsalternativ. Extra HDMI-, DVI- och Display-portar samt fem stycken BNC-anslutningar ger dig kompatibilitet med ett brett urval av digitala videokällor och datorbaserade källor.

Uppnå lätt fantastiska resultat


När du startar projektorn sänker funktionen Screen Trigger Output automatiskt duken och sätter den i rätt läge för projektionen vilket hjälper dig att upprätthålla bästa möjliga bildkvalitet. Installationen och driften förenklas ytterligare med vertikal lutningskompensation i +/-40° som säkerställer korrekt bildgeometri ur nästan alla vinklar.

Enkelt, prisvärt underhåll och ägande


LX-MU700 är utformad för problemfritt ägarskap. Därför kan du enkelt byta lampor och filter utan att flytta på projektorn. Det håller driftstoppen nere till ett minimum. Med upp till 6 000 timmars livslängd för lampan och 35 dBA i Eco-läget (en lampa) är LX-MU700 dessutom mycket kostnadseffektiv.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LX-MU700, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Stöd för HD-video, -ljud och styrning

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign