Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z är Canons första DLP-projektor med laserljuskälla. Perfekt för digitalt skyltning som alltid är påslagen. Det ljusstarka utflödet på 8 000 lumen och de avancerade bildkontrollerna gör den redo för allt.

LX-MU800Z

Fördelar

 • Klar och kraftfull DLP-bild med 8 000 lumen
 • Perfekt för digital skyltning: kraftfulla justeringsverktyg, kan användas 24/7 och i stående orientering
 • Inga fler dyra utbyteslampor: laserdiodteknik med 20 000 timmars livslängd
 • WUXGA-upplösning (1920 x 1200) och bildförhållande 16:10, med motordriven zoom, fokus och bildförskjutning
 • Levande färger och djup svärta med 10 500:1 dynamiskt kontrastförhållande (inbyggd 1 050:1)
 • Perfekt för flera olika användningsområden, från klassrum, kontor och styrelserum till detaljhandel eller museer
 • Stöd för 360-graders projektionsmappning, anpassning för projicering på välvda ytor, reglage för lutningskompensation i 4 hörn och för geometrijustering
 • Projicera en 500-tumsbild på mer än 90 meters avstånd med det extra långa zoomobjektivet
 • 8 utbytbara objektiv ger enastående flexibilitet*
 • Många olika inmatningsalternativ, inklusive HD 3G-SDI
 • Tre års garanti med låneprojektor nästa dag**

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LX-MU800Z

Fantastisk ny ljuskälla


LX-MU800Z är Canons första projektor med halvledarljuskälla och ger en mycket ljusstark bild på 8 000 lumen med upp till 1920 x 1200 WUXGA-upplösning. Canons ljuskälleteknik med laserdiod och fosfor räcker längre än traditionella lampprojektorer, och kan användas i 20 000 timmar. Det motsvarar 7 år om projektorn används 8 timmar varje dag. LX-MU800Z har en vätskekyld halvledarljuskälla och kan köras hela dagen, varenda dag. Ändå är driftskostnaderna bara en tiondel jämfört med traditionella projektorer med kvicksilverbåglampor.

Exceptionell kontroll för användning i digital skyltning


Kontroll, flexibilitet och kraft – på ett bekvämt sätt. Canon LX-MU800Z är perfekt att använda för digital skyltning. Projektorn stöder 360 graders projektionsmappning och bildanpassning för projektion på välvda ytor. Den har avancerade reglage för geometrijustering, lutningskompensation i fyra hörn, 25 graders bildrotation utan beskärning och 50 % mekanisk bildförskjutning. Med Canons unika kantjusteringsverktyg kan närliggande bilder från flera projektorer sammanfogas snabbt och enkelt, och projektorn kan även monteras i stående orientering (fäste krävs).

8 utbytbara objektiv


Dra nytta av 8 utbytbara objektiv* i bajonettstil som passar nästan alla användningsområden, från ultravidvinkelzoom med kort projektionsavstånd (0,62–10,4 m) till extra lång zoom (upp till 91 m), samtliga med skärmstorlekar 40 till 500 tum. Att växla mellan objektiven känns både tryggt och enkelt. Den inbyggda programvaran i LX-MU800Z har 8 förinställda minnesplatser för objektivinställningar. När objektivets säkerhetsfunktion stänger av ljuskällan ska objektivet tas bort.

Häpnadsväckande bilder


Canon LX-MU800Z kombinerar DLP-teknik som bara har ett enda chips med en kraftfull laserljuskälla och använder en färgcirkel med 3 färger indelad i 4 segment för att uppnå en överlägsen bild och minska "regnbågseffekten" väsentligt. En dynamisk kontrast levererar samtidigt djupare svarta färger och skapar en ännu större upplevelse. Ett brett sRGB-färgomfång på 91,9 % ger en levande färgpalett och ljusstyrkan kan ändras i steg om 1 % från 20–100 % så att man kan göra en noggrann justering efter omgivande ljusförhållanden och matcha ljusstyrkan vid kantjustering.

Förbättrad anslutning och hantering


Canon LX-MU800Z kan hantera många olika medier, med direkt ingång för HDMI 1.4a, 15-stifts D-sub, DVI-D, 5BNC-komponent och den avancerade videostandarden 3G-SDI med 3 Gbit/s samt HDBaseT för okomprimerad video-over-Ethernet – perfekt för levande, stabil projektionsmappning. LX-MU800Z har också 15-stifts D-sub- och 3G-SDI-utgångsportar, medan styrsystemen kan utnyttja serieporten RS-232C, HDBaseT, LAN och nätverksfunktionerna.

Tre års nästa dag-garanti


Med en ljuskälla med lång livstid och filter som inte behöver bytas ut är LX-MU800Z enkel att underhålla. Canons kostnadsfria tjänst med tre års utökad lånegaranti innehåller en låneprojektor nästa dag** när din egen originalenhet servas. Stilleståndstiden blir alltså minimal.

* Projektionsförhållandet måste anges på projektionsobjektivet.
** "Nästa dag" betyder att låneprodukten, när så är möjligt, tillhandahålls dagen efter reparationsbegäran. Om förfrågan tas emot på eftermiddagen, under en helg eller helgdag, kommer låneprodukten inom två dagar. Den här lånetjänsten lyder under de fullständiga villkoren och är endast tillgänglig i vissa regioner.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LX-MU800Z, dess funktioner och vad den kan göra.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Stöd för HD-video, -ljud och styrning

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 års utökad garanti