Canon XEED 4K500ST

Njut av kraften i 4K-projektion

Ta del av nästa generations bildkvalitet och flexibilitet med dagens minsta och lättaste * 4K- installationsprojektor (4096 x 2400). 5 000 lumen, 4K LCOS-paneler och 4K-objektiv från Canon ger hisnande resultat.

0%
  Medföljer leveransen

  Perfekt skärpa med ursprunglig 4K-upplösning

  Kraftfull, lätt och exakt

  Ursprunglig 4K-upplösning (4 096 x 2 400) ger förbluffande skarp och detaljerad text, jämnare grafik och slående bilder från både dator- och videokällor. Inhyst i ett kompakt chassi är XEED 4K500ST marknadens minsta och lättaste installationsprojektor.

   4K500ST
  Projector

  Omfattande funktioner för kreativ projektion

  Skapa fantastiska, engagerande presentationer med flera projektorer och inbyggd kantjusteringsteknik, även på svängda och välvda ytor. Installationen blir ännu enklare tack vare marginalfokusfunktionen (som bara ändrar fokus i kanterna), sub-pixelregistrering och 28 testmönster – via den unika 4K-motorn med dubbla bilder. Naturtrogen återgivning av bilder med dynamisk gammafunktion som förhindrar underexponering av mörka områden och överexponering av ljusa områden. Bilderna projiceras korrekt med sina äkta färger.

  4K-kvalitet för medicinska tillämpningar

  Medicinska bilder måste uppfylla en internationell standard (DICOM Part 14) för att säkerställa att gråskalebilder från t.ex. röntgen visas på rätt sätt. Det inbyggda i DICOM SIM-läget återger den här standarden med färgtemperaturen Blue-base eller Clear-base. 21 olika gammaalternativ hjälper till med finjusteringen och säkerställer att bilderna återges korrekt och visar färgtonernas hårfina skillnader.

  4K

  Optiskt AISYS-system och tre 4K LCOS-paneler

  Branschledande prestanda

  AISYS-optiksystemet och de tre LCOS-reflekterande 4K-panelerna i XEED 4K500ST är ovanligt kompakta, samtidigt som de levererar branschledande prestanda. AISYS-teknik förbättrar färgåtergivningen, maximerar ljusstyrkan och förbättrar kontrasten. Dubbla bildbearbetningsmotorer ger jämna, högkvalitativa bilder som visas precis som det var tänkt. Projektorns kompakta storlek gör installationen enklare om utrymme och vikt är avgörande faktorer.

  Industry leading performance

  Bortom 4K

  Fantastisk 4 096 x 2 400-upplösning (9 830 400 pixlar), högre än DCI, 0,76" LCOS-panel – världens minsta i sin klass som når 4K-upplösning. Hög upplösning och färgkvalitet via de 3 LCOS-panelerna innebär att bilderna visas som det var tänkt.

  Beyond-4k

  Ljusstarka och skarpa bilder från ett litet format

  För att uppnå hög ljusstyrka i ett litet chassi används Canons unika optiska system AISYS (Aspectual Illumination System), som på egen hand styr ljuset från lampan både i vertikal och horisontell riktning. En hög ljusstyrka på 5 000 lumen kan uppnås och bibehållas i hela zoomomfånget, utan att göra avkall på kontrasten.

  Bright, clear images

  4K-linsglas, vidvinkelzoom och 5 000 lumen

  4K500ST

  Canons optiska teknik

  XEED 4K500ST har ett nytt 4K-linsglas och 1,3x zoom som utnyttjar Canons långa erfarenhet inom högkvaltativ optik. I kombination med ljusstyrkan 5 000 lumen och fast bländare f2,6 levererar XEED 4K500ST en genomgående imponerande ljusstyrka i hela zoomomfånget. Kontrastförhållandet 3 000:1 ger överlägset verklighetstrogna prestanda, med naturligare färger och djupare svärta, och skapar en visningsupplevelse i toppklass.

  Funktioner för kupolformad/svängd projicering

  Marginalfokusjusteringen håller bilden perfekt fokuserad även vid kanterna påv en svängd eller kupolformad skärm.. Optisk korrigering innebär att skärpan vid bildens kanter kan ändras. Justeringar för konkava och konvexa skärmar med 3 m radie eller större kan göras. Med en stor bländare på f/2,6 bibehålls skärpedjupet, men det kan även justeras genom en variabel bländaröppning som ökar skärpedjupet utifrån hur svängd skärmen är. Objektivet har en minnesfunktion som sparar inställningarna och som sedan enkelt kan återkallas om de används i flera tillämpningar.

  Projector
  4K500ST

  Bilder utan förvrängning över hela den projicerade ytan

  TV-distorsion är förvrängningen av en bild i kanterna, som hänger samman med projektorobjektivets kvalitet. Kudd- och tunndistorsion kan uppstå vid projicering med en projektor, men när flera projektorer används för att skapa en blandad bild så kan de överlappande bilderna inte riktas in korrekt och kvaliteten blir dålig. Med en TV-distorsiongrad på 0,12 % kan de blandade bilderna visas perfekt.

  Inbyggt kontrastförhållande på 3 000:1

  Justera kontrasten efter behov

  Beroende på vilken typ av bilder du projicerar kan kontrastförhållandet justeras från 2000:1 upp till 3000:1 genom att justera bländaren. Om du använder en svängd skärm hjälper bländarkontrollen också till att upprätthålla skärpedjupet över hela den projicerade ytan.

  Adjustment

  Jämn återgivning av 4K-video med 60 bilder/sekund

  Fantastisk flexibel och bekväm

  XEED 4K500ST ger enkelt fina resultat från nästan alla placeringar. En +/-60 % motordriven objektivförskjutning gör det lätt att justera bildens position utan att behöva luta eller flytta projektorn. Lutningskompensation i fyra hörn ser till att bilderna blir geometriskt korrekta. Med HD-kantjusteringstekniken kan du producera vackra blandade bilder från flera XEED 4K500ST-projektorer och korrigera på individuell pixelnivå. Tack vare fempunktsjusteringen kan du justera RGB-pixlar på bara 0,1 pixel och få skarpare återgivning på svängda och kupolformade skärmar.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Jämn videouppspelning och upptrappningsningsteknik

  4K500ST återger jämn, okomprimerad 4K-video med 60 bilder per sekund och har utrustats med en unik högpresterande 4K-motor med dubbla bilder. Bilden kan förbättras medfunktionen för minskning av rörelseoskärpa, som lägger till en svart ram mellan varje bildruta så att bildens kanter blir skarpa även i snabba, rörliga bilder. Eftersom simuleringsmarknaden kräver nästan omedelbara svarsfrekvenser, gör fördröjningen på endast 16,6 ms (1 bildrutas fördröjning vid 60 Hz) detta till en av marknadens snabbaste projektorer.

  Flexibla anslutningsmöjligheter

  Uppspelning av 4K-media (upp till 4 096 x 2 400 med 60 bilder per sekund) kan ske via de 4 DVI-D-kontakterna antingen i serie eller parallellt, eller i 4 096 x 2 160 med hjälp av 2 HDMI-kablar. En enda HDMI-kabel kan användas för att spela upp 3 048 x 2 160-video med 30 bilder per sekund eller för att trappa upp 2K till 4K med Canons egna upptrappningsalgoritm. Installationsalternativen innebär att projektorn kan roteras 360 grader och underhållet är smärtfritt, eftersom man kan komma åt lampan och filtret även när projektorn är installerad.

  Flexible connectivity

  Fallstudie

  Se XEED 4K500ST i arbete med fotografen och filmskaparen Simeon Quarrie.

  Specifikationer

  4K-upplösning

  Högre än 4K upplösning med 4 096 x 2 400

  AISYS

  För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

  HDMI

  HDMI 1.4-port

  Creston-ansluten

  Stöd för Crestron Room View för kontroll

  PJLink

  Kontrollprotokoll enligt branschstandard

  Medföljer leveransen

  Rekommenderas för dig ...

  Tillbehör och förbrukningsmaterial

  Du kanske också gillar...

  extra

  Canon Professional Network

  Uttömmande information på expertnivå: lär dig allt du behöver veta om det Canons utbud av projektorer.

  extra

  Canon Professional Services

  Varför inte gå med i CPS? Få support och service för din Canon-utrustning.

  4K500ST

  Garantiservice

  3 års garanti ingår som standard, plus en 3-årig lampbytestjänst och en omfattande utbytesgarantiservice på 3 år – tryggt och säkert.

  3-year-lamp-warranty-campaign