Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Ta del av nästa generations bildkvalitet och flexibilitet med dagens minsta* 4K-installationsprojektor (4 096 x 2 400), som bara väger 18 kg. 5 000 lumen, 4K LCOS-paneler och 4K-objektiv från Canon ger hisnande resultat.

XEED 4K501ST

Fördelar

 • Kompakt, lätt installationsprojektor med 4K (4096 x 2400)
 • AISYS-optiksystem och tre 4K LCOS-paneler ger jämna och skarpa bilder
 • 4K-objektiv med vidvinkelzoom och 5 000 lumen ger ljusa bilder genom hela zoomintervallet
 • Kontrastförhållande på 3 000:1 ger djupa, rena färger och djup svärta
 • Flexibelt Canon projektionsobjektiv med 1,3x zoom och motordriven vertikal och horisontell objektivförskjutning
 • Lutningskompensation i fyra hörn och kantjustering i HD maximerar installationsalternativen
 • DVI- och HDMI 2.0-ingångar ger kompatibilitet med digitala video- och datorkällor
 • 1.0 bildfördröjningshastighet och nytt stabiliseringssystem ger optimerad prestanda för 4K-film
 • Projiceringsteknik för böjda ytor innebär skärpa i ytterkanterna och utmärkt skärpedjup
 • Robust design som är lätt att underhålla och ger en låg total ägandekostnad

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED 4K501ST

4K-upplösning ger suverän detaljrikedom


XEED 4K501ST med 4K -upplösning (4 096 x 2 400) i ett kompakt chassi är marknadens minsta* installationsprojektor. 4K-upplösning ger förbluffande skarp och detaljerad text, jämnare grafik och slående bilder från både dator- och videokällor.

Kompakt, kraftfull med exakt optisk teknik


Optiksystemet AISYS och de tre reflekterande LCOS-panelerna för 4K i 4K500ST är ovanligt kompakta samtidigt som de levererar branschledande prestanda. AISYS-teknik förbättrar färgåtergivningen, maximerar ljusstyrkan och förbättrar kontrasten. Dubbla bildbearbetningsmotorer ger jämna, högkvalitativa bilder som visas precis som det var tänkt. Projektorns kompakta storlek möjliggör enklare installation när utrymme och vikt är avgörande.

Nytt objektiv ger ljusa, tydliga bilder


4K501ST har ett nytt 4K-objektiv och 1,3x zoom som utnyttjar Canons långa erfarenhet inom högkvalitativ optik. I kombination med ljusstyrkan 5 000 lumen och fast bländare f2,6 levererar 4K501ST en genomgående imponerande ljusstyrka i hela zoomomfånget. Kontrastförhållandet på maximalt 3 000:1 ger överlägset verklighetstrogna prestanda, med naturligare färger och djupare svärta, och skapar en visningsupplevelse i toppklass.

Enastående flexibilitet och bekvämlighet


XEED 4K501ST ger enkelt fina resultat från nästan alla placeringar. +/-60 % motordriven objektivförskjutning gör det enkelt att justera bildens placering utan att luta eller flytta projektorn. Lutningskompensation i fyra hörn ser till att bilderna blir geometriskt perfekta. Med HD-kantjusteringstekniken kan du producera vackra blandade bilder från flera 4K501ST-projektorer och korrigera på individuell pixelnivå. Med fempunktsjustering kan du justera RGB-pixlar på bara 0,1 pixel. Det ger skarpare återgivning på böjda ytor och i kupoler. I de utökade funktionerna i den professionella menyn ingår multiingångsläge, DVI optimiser, detaljer för ingångssignal, total driftstid och möjlighet att ändra stoppbit från 1 till 2 för att aktivera kompatibilitet med ett bredare utbud av seriella kommunikationsenheter.

Flexibilitet i praktiken


Tack vare fyra DVI-D- och två HDMI 2.0-ingångar i XEED 4K501ST är det enkelt att ansluta till olika 4K-källor samt digitala videokällor och datorer. Användandet av HDMI 2.0 innebär att 4K-innehåll kan projiceras med en enda HDMI-kabel. 4K-film visas med låga nivåer av rörelseoskärpa, och i simuleringsmiljöer kan du dra nytta av nästan omedelbara svarstider med bara 16,6 ms fördröjning. Teknik för projektion på böjd yta ger dig kontroll över perifer skärpa, utöver projektorns generella skärpa. Det ger verklighetstrogen bildåtergivning även på kupolformade ytor.

Enkelt underhåll till låg kostnad


Vid sidan av sin kompakta och robusta design ger 4K501ST problemfritt ägande med låga driftkostnader. Lampan och luftfiltret är lätta att byta utan att flytta på projektorn. Klassledande energieffektivitet** på bara 475 W i Eco-läge och 0,4 W i vänteläge minimerar löpande kostnader. Genom att trycka på Eco-knappen kan du optimera de olika parametrarna och få lägsta energiförbrukning.

* Stämmer vid tiden för publicering
** jämfört med projektorer med jämförbar ljusstyrka

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED 4K501ST, dess funktioner och vad den kan göra.

4K DVC icon

4K-upplösning

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimedieprojektor 4K501ST
 • Fjärrkontroll (RS-RC05)
 • 2 st. AA-batterier
 • Nätkabel
 • Kartong med EAN-kod
 • Garantikort (E)
 • Instruktionsbok (CD-ROM)
 • Viktig information