Canon XEED SX6000

XEED SX6000

I XEED SX6000 används LCOS- och AISYS-teknik med motordrivna objektiv för ljusstyrka på 6 000 lumen och SXGA+-upplösning – perfekt där ett traditionellt sidförhållande krävs.

Fördelar

  • Standardupplösningen SXGA+
  • LCOS-teknik
  • Ljusstyrka på 6 000 lumen
  • 1000:1 i kontrastförhållande
  • Motordriven zoom, fokusering och objektivförskjutning
  • Fyra utbytbara objektiv
  • Av. RGB- och gammajustering
  • DVI- och HDMI™-ingångar
  • PJLink™-kompatibel nätverksport
  • 360° installation

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED SX6000

Ljusstark, detaljerad projicering


XEED SX6000 är Canons ljusstarkaste LCOS-installationsprojektor. Den är perfekt på ställen där ljusstyrka är viktigt, med den höga upplösningen SXGA+ (1 400 x 1 050) och 6 000 lumen. Idealisk i flerskärmsmiljöer, stora lokaler och hörsalar.

Enastående bildkvalitet


Med den 0,7 tum stora LCOS-panelen i kombination med Canons optiska system AISYS får betraktaren garanterat ta del av perfekta bilder – även på krävande platser som hotellkonferensanläggningar eller hörsalar.

Du får mjuka bilder med 4:3-projicering och högt bländarvärde. På så sätt är den här modellen idealisk för professionella fotografer som vill presentera de subtila färgtonerna i sina bilder. Tack vare ett kontrastförhållande på 1000:1 får du djupa svarta nyanser och levande färger.

Oöverträffad objektivkvalitet från Canon


Installationsprojektorer behöver mycket exakta objektiv, och i XEED SX6000 finns både den kvalitet och flexibilitet som krävs. Med Canons objektivteknik kan du lita på att få överlägsen skärpa och maximal ljusstyrka.

Med hjälp av funktionerna för avancerad användning med en halv pixels noggrannhet kan du göra dina bilder rättvisa vid presentationer. Funktionerna är nödvändiga för användningar med en eller flera projektorer som 3D, stapling, blandade system och projicering på välvda ytor.

Välj det perfekta objektivet


Du får möjligheter att uttrycka din flexibilitet, även i de största lokalerna tack vare fyra utbytbara objektiv med hög precision, med alternativen 1,5x standardzoom, vidvinkel, 1,7x lång zoom och 1,95x extra lång zoom.

Ta kontroll över dina bilder


XEED SX6000 innehåller en rad smarta funktioner så att du kan presentera dina bilder naturligt och med precision. Enskild RGB-kontroll, 6-axelfärg- och gammadetaljjustering gör att du kan uppnå utomordentlig färgmatchning som ligger mycket nära professionellt kalibrerade enheter.

Flexibel anslutning och användning


XEED SX6000 ger möjlighet till en mängd anslutningsalternativ som lämpar sig för företag, utbildning och offentliga visningsmiljöer. DVI- och HDMI™-portarna gör att du kan projicera digitala HD-bilder och -video, medan nätverks- och RS232C-portarna möjliggör enkel anslutning till ditt system för rumskontroll och LAN. Branschstandarden PJLink™ kan också användas, vilket gör det möjligt att styra och övervaka via IP. Flexibel 360° installation kombinerat med funktionerna blir XEED SX6000 fantastiskt mångsidig.

Håll ned kostnaderna, minska utsläppen


Strömförbrukningen i XEED SX6000 utgör en av de bästa i branschen, med mindre än 0,08 W per luminiscensenhet.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED SX6000, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Seriella kommandon

Hämta de seriella kommandon som behövs för att sätta upp fjärrstyrning av SX6000

Hämta (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord, läkarkliniker

Canons videoprojektorer ger de skarpaste bilderna för läkarna i Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH. Med Canons videoprojektorer XEED SX80 Mark II Medical har vardagsrutinerna moderniserats och nu används dagligen digitala röntgensystem vid konsultationerna i fyra kliniker i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restaurangen inamo, London

År 2010 installerades över 90 Canon XEED-projektorer i inamo st james. Projektorerna är en del av inamos egen E-TableTM-lösning, där restauranggästerna kan beställa mat, välja en digital bordsduk, titta på bilder från en "kockkamera" i köket och till och med ringa efter en taxi – allt via en projicerad skärm på bordet.

3-year-lamp-warranty-campaign