Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

WUX4000, som har WUXGA-upplösning, stöd för Full HD och en rad utbytbara objektiv, drar nytta av LCOS-tekniken och omdefinierar riktmärket för installationsprojektorer.

Fördelar

  • WUXGA-upplösning och Full HD-kapacitet
  • LCOS-teknik
  • 4 000 lumen
  • 1000:1 i kontrastförhållande
  • Motordriven objektivförskjutning, zoom och fokus
  • 3 utbytbara objektivalternativ
  • Av. RGB- och gammajustering
  • DVI- och HDMI-ingångar
  • PJLink-kompatibel nätverksport

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon XEED WUX4000

WUXGA-upplösning och LCOS-teknik – en unik kombination


XEED WUX4000 projicerar med WUXGA-upplösning (1 920 x 1 200 pixels) och höjer kvalitetsribban för installationsprojektorer. Bilder från en PC eller Macintosh visas med exceptionell kvalitet och Full HD-video återges med perfekta detaljer. Med Canon LCOS-tekniken kan typiska bieffekter av vanlig bildprojicering övervinnas och du får fantastiska bilder utan oönskade "rutmönster-" eller "regnbågseffekter".

Exceptionella prestanda


I XEED WUX4000 används Canons senaste generations optiska system AISYS och ger kraftfulla 4 000 lumen. AISYS optimerar prestandan hos LCOS-panelerna med resultat som gör att bilder syns bra även i starkt omgivande ljus. Ett högt 1000:1-kontrastförhållande ger kraftiga färger och utmärkta svarta nivåer.

Canons utbytbara objektiv


WUX4000 är den första modellen i XEED-sortimentet som erbjuder ett val av högkvalitativa utbytbara objektiv. För de flesta installationer är standardobjektivet med 1,5x zoom tillräckligt. Det finns emellertid ett zoomobjektiv för långt avstånd som passar större lokaler, medan ultravidvinkelobjektivet med fast brännvidd passar perfekt för bakprojektion. Oavsett vilket objektiv du väljer får du garanterat Canon-kvalitet – bilddetaljerna återges utan att ljusstyrkan eller bildgeometrin går förlorad.

Motordriven objektivförskjutning


WUX4000 är försedd med motordriven vertikal och horisontell objektivförskjutning, vilket garanterar enkel installation. Den vertikala förskjutningen kan varieras mellan +55 % och -15 % av bildhöjden, medan den horisontella förskjutningen kan justeras mellan +/-10 % av bildbredden.

Flexibel integrering och mångsidiga anslutningar


XEED WUX4000 har utformats för användning med digital HD-källor och har både DVI-D- och HDMI-portar. Det finns en 15-polig VGA-kontakt och tre minikontakter för ljudanslutning. WUX4000 är perfekt för AV-systemintegrering med serie- och nätverksportar som ger kontroll- och övervakningsmöjligheter och PJLink-kompatibilitet.

Enkelt underhåll


WUX4000 är byggd för att hålla länge och har en moduldesign som förenklar underhållet. Den högeffektiva lampan har en livslängd på upp till 3 000 timmar (i tyst läge) och går att komma åt från baksidan av projektorn. Luftfiltret kan enkelt skjutas ut från sidan medan projektorn står kvar på sin plats. Snabbåtkomst ges även till viktiga optiska komponenter så att projektorn inte behöver tas isär. Underhåll har aldrig varit så snabbt och enkelt.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WUX4000, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard