Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Canons första kompakta WUXGA-installationsprojektor för korta avstånd med 75 % vertikal objektivförskjutning, en ljusstyrka på 4 000 lumen och exceptionell energieffektivitet.

Fördelar

  • WUXGA-upplösning
  • Objektiv med kort projektionsavstånd från Canon
  • 4 000 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • Vertikal och horisontell objektivförskjutning
  • Bild-bredvid-bild och kantjustering
  • HDMI™- och DVI-ingångar
  • Visning utan dator
  • Enkel åtkomst till lampa och filter
  • Mycket effektiv energiförbrukning

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon XEED WUX400ST

Objektivförskjutning och korta projektionsavstånd


Kompakta XEED WUX400ST är en unik installationsprojektor för multimedia med hög upplösning. Canons projektionsobjektiv med kort projektionsavstånd har mycket bred förskjutning, både vertikal och horisontell. Det helt nya objektivet eliminerar i stort sett distorsion (vanligtvis 0,1 %) och har ett projektionsförhållande på bara 0,557:1. En 100-tumsbild kan projiceras från bara 1,2 meter – ungefär en tredjedel av avståndet jämfört med vanliga projektorer. Trots den korta brännvidden projiceras bilder från 30 tum upp till 300 tum (diagonalt). Med både vertikal och horisontell förskjutning – inklusive en mycket bred vertikal förskjutning på 75 % – kan projektorn diskret placeras ovanför eller nedanför duken och den lämpar sig för både front- och bakprojektion.

Ljusa, flytande bilder


Det senaste optiska systemet AISYS är effektivare än någonsin tidigare. Med en ljusstyrka på 4 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2000:1 är bilderna skarpa, ljusa och levande – med samma exakta färgåtergivning och mjuka bildövergång som du förväntar dig av XEED-serien.

Avancerad bildbehandling


WUXGA-upplösning (1 920 × 1 200 pixlar) och Full HD-kapacitet stöds av LCOS-paneltekniken som ger mycket jämna och fina bilder. XEED WUX400ST har optik av proffskvalitet och en ny bildbehandlingsmotor fullspäckad med installationsvänliga och inbyggda funktioner som kantjustering, registreringsjustering (för att säkerställa perfekt inpassning med RGB-paneler) och testmönster. Bild-bredvid-bild-visningen har stöd för två dubbla digitala ingångar, vilket är perfekt för de senaste videokonferensprogrammen. Lutningskompensation i fyra hörn underlättar perfekt geometrisk visning från i stort sett alla projektionsvinklar, medan reducering av rörelseoskärpan säkerställer att bilder blir skarpa även vid uppspelning av snabba scener.

Installationsvänlig utformning


I det nya chassit med platt ovansida medföljer smarta fötter (tillval) för montering, vilket möjliggör avancerade installationer med flera projektorer. Staplings-, uppåt- och nedåtprojektion är inga som helst problem.

Flexibla anslutningsmöjligheter


HDMI- och DVI-I-portar möjliggör digital inmatning, och projektorns firmware är enkel att uppdatera via USB-porten, vilket också möjliggör projektion direkt från USB-minnen. Crestron RoomView® möjliggör delad fjärrstyrning och övervakning i realtid, medan funktionen Network Multi-Projection (NMPJ) underlättar projektion över LAN-nätverket.

Hållbar och energieffektiv


XEED WUX400ST-projektorns lampa varar upp till 5 000 timmar när lågeffektsläget används. En särskild ECO-knapp aktiverar lampans lågeffektsläge och andra energibesparande funktioner för överlägsen energieffektivitet.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WUX400ST, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Crestron

Crestron