Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Canons mest kompakta WUXGA-installationsprojektor. Kraftfulla 4 500 lumen konstant* i hela zoomintervallet. Det högkvalitativa 1,8x objektivet har vertikal och horisontell förskjutning för enkel installation.

Fördelar

  • WUXGA-upplösning
  • 4 500 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • 1,8x zoomobjektiv med vertikal och horisontell förskjutning
  • Bild-för-bild och kantjustering
  • HDMI™- och DVI-ingångar
  • Visning utan dator
  • Enkel åtkomst till lampa och filter
  • Klassledande** energieffektivitet

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED WUX450

Kompakt installationsprojektor med hög upplösning


Canons mest kompakta WUXGA-installationsmodell, multimediaprojektorn XEED WUX450, producerar skarpa högupplösta bilder oavsett projektionsavstånd.

Konstant* ljusstyrka


Canons senaste generations optiska system AISYS ger en kraftfull ljusstyrka på hela 4 500 lumen och ett kontrastförhållande på 2000:1. Projektionsobjektivet med 1,8x zoom har ett fast bländarvärde på f2,8. Oavsett vilken zoominställning som används är ljusstyrkan i stort sett oförändrad, även vid kort telebrännvidd.

Nya, kraftfulla bildbehandlingsfunktioner


Tack vare den helt nya bildprocessorn blir bildkvaliteten ännu bättre. Den möjliggör också inbyggd kantjustering och registreringsjustering, vilket är optimalt för installationer med flera dukar. Bild-bredvid-bild-funktionen stöds från två digitala källor, något som är praktiskt vid videokonferenser. Reducering av rörelseoskärpa gör att bilderna blir skarpa, även vid snabba scener, medan lutningskompensationen i fyra hörn möjliggör visning från i stort sett alla projektionsvinklar. WUXGA-upplösning (1 920 × 1 200 pixlar) och Full HD-kapacitet stöds av LCOS-paneltekniken som ger jämna och fina bilder.

Helt enkelt lysande


Projektorns objektiv är utrustat med både vertikal och horisontell objektivförskjutning för enklare installation, och den platta ovansidan och fötterna (tillval) möjliggör en rad olika konfigurationer, inklusive stapling.

Flexibla anslutningsmöjligheter


Det finns HDMI- och DVI-portar för digital inmatning, och projektorns firmware kan snabbt och enkelt uppdateras via projektorns USB-port, vilket också möjliggör projektion direkt från USB-minnen. Crestron RoomView® möjliggör delad fjärrstyrning och övervakning i realtid, medan funktionen Network Multi-Projection (NMPJ) underlättar projektion över LAN-nätverket.

Enkelt underhåll


XEED WUX450 har nya, mer hållbara optiska komponenter med ökad livslängd. Lampan håller i upp till 5 000 timmar i lågeffektsläget och underhåll kan enkelt utföras på både den och luftfiltret i den installerade miljön, då de båda är mycket lätta att komma åt. Den modulära konstruktionen gör det enkelt att installera och utföra service på enheten.

Klassledande** energieffektivitet


XEED WUX450 uppvisar den lägsta strömförbrukningen i sin klass. Modellen har en särskild ECO-knapp som omedelbart aktiverar lampans lågeffektsläge och ger direktåtkomst till andra energibesparande funktioner.

*Ljusstyrkan kan minska med upp till 5 %. Baserat på en enstaka bildstorlek.
**Projektorer på 3 000–6 000 lumen, panelstorlek på 0,8-tum eller mindre, modeller med en lampa. Baserat på undersökning av Canon Inc, maj 2013.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WUX450, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HDMI Port

HDMI-port

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign