Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 är försedd med LCOS-teknik och ger 5 000 lumen, WUXGA-upplösning, har funktioner för Full HD samt motordrivna utbytbara objektiv. Det här är en modell som höjer ribban för bildkvalitet för installationsprojektorer.

Fördelar

  • WUXGA-uppl. och Full HD-kapacitet (1080p)
  • LCOS-teknik
  • 5 000 lumen (4 000 lumen i tyst läge)
  • 1000:1 i kontrastförhållande
  • Motordriven objektivförskjutning, zoom och fokus
  • 3 utbytbara objektivalternativ
  • Av. RGB- och gammajustering
  • DVI- och HDMI-ingångar
  • PJLink-kompatibel nätverksport

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED WUX5000

En perfekt kombination för utmärkt bildkvalitet


XEED WUX5000 höjer kvalitetsnivån för installationsprojektorer. Bilden som kan visas från både PC och Mac projiceras med WUXGA-upplösning (1 920 x 1 200 pixels), vilket ger utomordentlig skärpa. Dessutom återges Full HD-video med perfekt detaljrikedom. Canon LCOS-tekniken ger mycket god bildkvalitet som övervinner den konventionella bildprojiceringens typiska bieffekter, som oönskade raster- och regnbågseffekter.

Exceptionella prestanda


I XEED WUX5000 används Canons senaste generations optiska system AISYS som ger kraftfulla 5 000 lumen för allt slags bildmaterial, oavsett färg. AISYS optimerar prestanda hos LCOS-panelerna med resultat som når upp till ”riktiga” färgers ljusstyrka. Ett högt 1000:1-kontrastförhållande ger kraftiga färger och utmärkta svarta nivåer. Delta-E-färgmatchningen är exceptionellt god och ligger mycket nära professionellt kalibrerade enheter.

Canons motordrivna, utbytbara objektiv


Till XEED WUX5000 finns en mängd högkvalitativa, motordrivna och utbytbara objektiv. Standardobjektivet med 1,5x zoom är idealiskt för de flesta användningsområden, medan objektivet på 1,7x zoom för långa avstånd passar bra för större lokaler. Ultravidvinkelobjektivet med fast brännvidd passar perfekt för bakprojicering. Canons kvalitetsobjekt är särskilt utformade för att öka ljusstyrkan och åstadkomma exceptionell bilddefinition och -geometri.

Funktioner för avancerad användning


Den motordrivna zoomen är enkel att använda genom att funktionerna för fokus och objektivförskjutning kan ställas in med fjärrkontroll till en halv pixels noggrannhet. XEED WUX5000 har den perfekta kontroll som krävs för användningar med en eller flera projektorer, till exempel för 3D, stapling, blandade system och projicering på välvda ytor.

Flexibel integrering och mångsidiga anslutningsmöjligheter


Du kan ansluta XEED WUX5000 till digitala HD-bildkällor med både DVI-D- och HDMI-port. Det finns också en 15-stifts VGA-kontakt och tre minikontakter för ljudanslutning. Nätverksporten och de seriella portarna ger kontroll- och övervakningsmöjligheter, medan PJLink-kompatibiliteten är idealisk när du vill integrera ett AV-system.

Enkelt underhåll


Underhåll har aldrig varit så snabbt och enkelt. Den högeffektiva lampan har en livslängd på upp till 3 000 timmar (4 000 timmar i tyst läge) och går enkelt att komma åt från baksidan av projektorn. Luftfiltret tas enkelt ut från sidan på projektorn. Dessutom är det enkelt att komma åt de viktigaste optiska komponenterna, så någon komplicerad isärmontering behövs inte.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WUX5000, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD-video med perfekt detaljrikedom

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard