Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Få häpnadsväckande bilder med Canons bästa installationsprojektor. Den har WUXGA-upplösning, 6 000 lumen färgljusstyrka och fem högkvalitativa objektiv som tillval.

Fördelar

  • Få detaljerade, mycket verklighetstrogna bilder med WUXGA-upplösning
  • Få otrolig ljusstyrka med 6 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 000:1
  • Skapa levande bilder med exakta färger med hjälp av LCOS-paneltekniken
  • Välj bland fem högkvalitativa och utbytbara projektionsobjektiv från Canon
  • Motordriven objektivförskjutning, zoom och fokus för snabb och exakt installation
  • Projicera bild-bredvid-bild från två digitala källor
  • I den nya avancerade bildprocessorn finns funktioner som kantjustering, bild-bredvid-bild-visning och lutningskompensation med fyra hörn
  • Enkel åtkomst till lampan och luftfiltret bidrar till lägre underhållskostnader

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon XEED WUX6000

Bilder som fängslar din publik


Låt dig imponeras av en helt ny standard från Canons XEED-installationsprojektorer med WUX6000. Du får levande, detaljerade bilder från både dator- och videobaserade källor – tack vare WUXGA-upplösningen, som också har stöd för Full HD. Canons unika optiska AISYS-system ger 6 000 lumen och ett kontrastförhållande på 2 000:1 som ger tydliga bilder, till och med i miljöer med starkt ljus.

Avancerad LCOS-panelteknik


LCOS-panelerna (Liquid Crystal On Silicon) i kombination med Canons AISYS-system ger otroliga bilder. Bilderna har verklighetstrogna färger och är fria från oönskade raster- och regnbågseffekter som ofta uppstår med andra paneltekniker. LCOS-tekniken i WUX6000 ger ett enastående omfång, vilket gör att WUX6000 är perfekt för miljöer som kräver jämna, men ändå detaljrika, bilder.

Fem flexibla, utbytbara Canon-objektiv


Du kan kombinera din WUX6000 med det perfekta objektivet för alla miljöer, med en rad högkvalitativa projektionsobjektiv från Canon att välja mellan. Du får enastående exakthet och överlägsen installationsflexibilitet med hjälp av motordriven vertikal och horisontell objektivförskjutning, som är exakt ned på halvpixelnivå. Alla objektiv drar nytta av Canons välkända teknik, som ger exakt geometri, skarpt fokus och en exakthet som du förväntar dig från en ledare inom bildoptik.

Två digitala ingångar för extra kapacitet


WUX6000:s urval med ingångar ger dig maximal flexibilitet. Med både DVI- och HDMI-ingångar är det här den perfekta projektorn för till exempel videokonferenser som kräver bild-bredvid-bild-visning. Bild-bredvid-bild-projicering uppnås med en av de två digitala källorna, eller med en digital och en analog källa.

Kraftfulla funktioner ger dig kontroll


WUX6000 ger dig smidig flexibilitet och kontroll över bildpresentationer. Med avancerade funktioner som kantjustering kan du sätta ihop bilder från flera projektorer och skapa imponerande installationer med flera filmdukar. Lutningskompensation med fyra punkter hjälper dig att få skarpa och exakta bilder även vid vinklad projicering. Horisontell och vertikal registreringsanpassning hjälper dig att få perfekt inpassning med RGB-paneler ned till en enda pixel.

Modulär design för enkelt underhåll


WUX6000 är oerhört enkel att underhålla. Lampan och luftfiltret kan bytas ut i några enkla steg, utan att projektorn behöver flyttas. WUX6000 levereras med Canons treåriga utökade lånegaranti som ger dig en låneprojektor nästa dag* när din egen enhet servas eller repareras.

*Nästa dag betyder att låneprodukten, när så är möjligt, tillhandahålls dagen efter det att reparationen efterfrågas. Om förfrågan tas emot på eftermiddagen, under en helg eller helgdag, fås låneprodukten inom två dagar. Den här lånetjänsten lyder under de fullständiga villkoren och är endast tillgänglig i vissa regioner.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WUX6000, dess funktioner och vad den kan göra.