Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Den här unika och innovativa kompakta WXGA+-installationsprojektorn för korta projektionsavstånd har en vertikal objektivförskjutning på hela 77 %. Med en ljusstyrka på 4 500 lumen projicerar den förstklassiga bilder från ungefär en tredjedel av avståndet jämfört med vanliga projektorer.

Fördelar

  • Standardupplösningen WXGA+
  • Objektiv med kort projektionsavstånd från Canon
  • 4 500 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • Bred vertikal och horisontell objektivförskjutning
  • Bild-bredvid-bild och kantjustering
  • HDMI™- och DVI-ingångar
  • Visning utan dator
  • Enkel åtkomst till lampa och filter
  • Mycket effektiv energiförbrukning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED WX450ST

Objektiv med förskjutning och kort projektionsavstånd samt enastående ljusstyrka


Unika XEED WX450ST är en kompakt installationsprojektor för multimedia med överlägsen ljusstyrka och hög upplösning. Canons projektionsobjektiv med kort projektionsavstånd har mycket bred förskjutning, både vertikal och horisontell. Det helt nya objektivet, som har ett projektionsförhållande på bara 0,571:1, eliminerar i stort sett distorsion (vanligtvis 0,1 %). En 100-tumsbild kan projiceras från ungefär en tredjedel av avståndet jämfört med vanliga projektorer, vid endast 1,23 meter. Trots den korta brännvidden projiceras bilder från 30 tum upp till 300 tum (diagonalt). Med både vertikal och horisontell förskjutning – inklusive en mycket bred vertikal förskjutning på 77 % – kan projektorn diskret placeras ovanför eller nedanför duken och den lämpar sig för både front- och bakprojektion.

Ljusa, snabba bilder


Canons senaste optiska system AISYS är det effektivaste någonsin med en ljusstyrka på 4 500 lumen och ett kontrastförhållande på 2000:1. Bilderna är skarpa, ljusa och levande – med samma exakta färgåtergivning och mjuka bildövergång som du förväntar dig av XEED-serien.

Nästa generations bildbehandling


Standardupplösningen WXGA+ (1 440 × 900 pixlar) stöds av LCOS-paneltekniken som ger mycket jämna och fina bilder. WX450ST har optik av proffskvalitet och en ny bildbehandlingsmotor fullspäckad med installationsvänliga och inbyggda funktioner som kantjustering, registreringsjustering (för att säkerställa perfekt inpassning med RGB-paneler) och testmönster. Bild-bredvid-bild-visningen har stöd för två dubbla digitala ingångar, vilket är perfekt för de senaste videokonferensprogrammen. Lutningskompensation i fyra hörn underlättar perfekt geometrisk visning från i stort sett alla projektionsvinklar, medan reducering av rörelseoskärpan säkerställer att bilder blir skarpa även vid uppspelning av snabba scener.

Utformad för flexibel installation


I det nya chassit med platt ovansida medföljer smarta fötter (tillval) för montering, vilket möjliggör avancerade installationer med flera projektorer. Staplings-, uppåt- och nedåtprojektion är inga som helst problem.

Anslutningsfrihet


HDMI- och DVI-I-portar möjliggör digital inmatning, och projektorns firmware är enkel att uppdatera via USB-porten, vilket också möjliggör projektion direkt från USB-minnen. Crestron RoomView® möjliggör delad fjärrstyrning och övervakning i realtid, medan funktionen Network Multi-Projection (NMPJ) underlättar projektion över LAN-nätverket.

Lång livslängd och hög energieffektivitet


XEED WX450ST-projektorns lampa varar upp till 5 000 timmar när lågeffektsläget används. En särskild ECO-knapp aktiverar lampans lågeffektsläge och andra energibesparande funktioner för överlägsen energieffektivitet.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WX450ST, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Crestron

Crestron