Canon XEED WX520

XEED WX520

Canons mest kompakta WXGA+-installationsprojektor. Kraftfulla 5 200 lumen konstant* i hela zoomintervallet.

Fördelar

  • Standardupplösningen WXGA+
  • 5 200 lumen
  • 2000:1 kontrast
  • 1,8x zoomobjektiv med vertikal och horisontell förskjutning
  • Bild-bredvid-bild och kantjustering
  • HDMI™- och DVI-ingångar
  • Visning utan dator
  • Enkel åtkomst till lampa och filter
  • Klassledande** energieffektivitet

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XEED WX520

Kompakt, installationsprojektor med hög ljusstyrka


XEED WX520 är Canons ljusaste, mest kompakta WXGA+-installationsprojektor. Använd den för att projicera ljusa, skarpa, levande bilder, oavsett projektionsavstånd.

Konstant* ljus


Tack vare Canons senaste generations optiska system AISYS uppnås en exceptionell ljusstyrka på 5 200 lumen och ett kontrastförhållande på 2000:1. Ljusstyrkan är i stort sett oförändrad i hela zoomintervallet för projektionsobjektivet med 1,8x zoom, tack vare det fasta bländarvärdet på f2,8. Till skillnad från många konkurrenters modeller är ljusstyrkan i stort sett oförändrad även vid kort telebrännvidd.

Möjliggör bildbehandlingsfunktioner


En helt ny bildbehandlingsprocessor höjer bildkvaliteten och erbjuder kantjustering med registreringsanpassning: perfekt för miljöer med flera dukar. Bild-bredvid-bild-visning stöds från två digitala källor, vilket betyder att den här modellen är perfekt för videokonferenser. Reducering av rörelseoskärpa gör att bilderna blir skarpa, även vid snabba scener, medan lutningskompensationen i fyra hörn möjliggör visning från i stort sett alla projektionsvinklar. WXGA+-upplösning (1 440 × 900 pixlar) stöds av LCOS-paneltekniken som ger fina, detaljrika bilder.

Flexibel, enkel hantering


Installationen av XEED WX520 är enkel tack vare den inbyggda vertikala och horisontella objektivförskjutningen. Projektorn kan staplas eller konfigureras på en rad olika sätt, tack vare dess platta ovansida och de smarta fötterna som kan monteras vid behov.

Anslutningsfrihet


Med HDMI- och DVI-portarna kan du ansluta digitalt för överlägsen bildkvalitet. Firmware kan uppdateras snabbt och enkelt via projektorns USB-port, vilket också gör det möjligt att projicera direkt från USB-minnen. Funktionen Network Multi-Projection (NMPJ) ger enkel projektion över LAN medan Crestron RoomView® tillhandahåller delad fjärrstyrning och övervakning i realtid.

Enkel att underhålla


Nya, mer hållbara optiska komponenter har gett XEED WX520 längre livslängd. I lågeffektsläget håller lampan i upp till 5 000 timmar, och både den och luftfiltret är mycket lättåtkomliga och kan därför enkelt bytas ut utan att projektorn behöver avinstalleras.

Mycket effektiv energiförbrukning


XEED WX520 har den lägsta energiförbrukningen i sin klass**, och kompletteras av den särskilda ECO-knappen och andra energibesparande funktioner.

*Ljusstyrkan kan minska med upp till 5 %. Baserat på en enstaka bildstorlek.
**Projektorer på 3 000–6 000 lumen, panelstorlek på 0,8-tum eller mindre, modeller med en lampa. Baserat på undersökning av Canon Inc, maj 2013.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WX520, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HDMI Port

HDMI-port

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron