Canon XEED WX6000

XEED WX6000

I XEED WX6000 används LCOS- och AISYS-teknik med motordrivna objektivalternativ som ger 5 700 lumen och WXGA+-upplösning – perfekt för företag som uppgraderar till bredbildsprojicering.

Fördelar

  • WXGA+-upplösning
  • LCOS-teknik
  • Ljusstyrka på 5 700 lumen
  • 1000:1 i kontrastförhållande
  • Motordriven zoom, fokusering och objektivförskjutning
  • 4 utbytbara objektivalternativ
  • Av. RGB- och gammajustering
  • DVI- och HDMI™-ingångar
  • PJLink™-kompatibel nätverksport
  • 360° installation

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon XEED WX6000

Ljusstark, detaljerad projicering


XEED WX6000 är den perfekta LCOS-installationsprojektorn med sina 5 700 lumen. Projektorn är perfekt på ställen där ljusstyrka är viktigt, som i konferenssalar och stora lokaler. Detta tack vare den höga WXGA+-upplösningen (1 440 x 900).

Enastående bildkvalitet


Med den 0,7 tum stora LCOS-panelen i kombination med Canons optiska system AISYS får betraktaren garanterat ta del av perfekta bilder – även på krävande platser som hotellkonferensanläggningar och vid utställningar.

Du får mjuka bilder med 16:10-projicering och högt bländarvärde. Det gör modellen till ett alternativ för företags visningar av kreativa logotyper och andra exakta utformningar. Tack vare ett kontrastförhållande på 1000:1 får du djupa svarta nyanser och levande färger.

Oöverträffad objektivkvalitet från Canon


Installationsprojektorer behöver mycket exakta objektiv, och i XEED WX6000 finns både den kvalitet och flexibilitet som krävs. Med Canons objektivteknik kan du lita på att få överlägsen skärpa och maximalt ljusförhållande.

Med hjälp av funktionerna för avancerad användning med en halv pixels noggrannhet kan du göra dina bilder rättvisa vid presentationer. Funktionerna är nödvändiga för användningar med en eller flera projektorer som 3D, stapling, blandade system och projicering på välvda ytor.

Välj det perfekta objektivet


Du får möjligheter att behålla bildkvaliteten även i de största lokalerna. Det är tack vare fyra utbytbara objektiv med hög precision, med alternativen 1,5x standardzoom, vidvinkel, 1,7x lång zoom och 1,95x extra lång zoom.

Ta kontroll över dina bilder


XEED WX6000 innehåller en rad smarta funktioner så att du kan presentera dina bilder naturligt och med precision. Enskild RGB-kontroll, 6-axelfärg- och gammadetaljjustering gör att du kan uppnå utomordentlig färgmatchning som ligger mycket nära professionellt kalibrerade enheter.

Flexibel anslutning och användning


XEED WX6000 ger möjlighet till en mängd anslutningsalternativ som lämpar sig för företag, utbildning och offentliga visningsmiljöer. DVI- och HDMI™-portarna gör att du kan projicera digitala HD-bilder och -video, medan nätverks- och RS232C-portarna möjliggör enkel anslutning till ditt system för rumskontroll och LAN. Branschstandarden PJLink™kan också användas, vilket gör det möjligt att styra och övervaka via IP. Tillsammans med flexibel 360° installation gör funktionerna XEED WX6000 fantastiskt mångsidig för företag.

Håll ned kostnaderna, minska utsläppen


Strömförbrukningen i XEED WX6000 är en av de bästa i branschen, med mindre än 0,08 W per luminiscensenhet.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XEED WX6000, dess funktioner och vad den kan göra.

For powerful brightness and a high contrast ratio

För kraftfull ljusstyrka och ett högt kontrastförhållande

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Seriella kommandon

Hämta de seriella kommandon som behövs för att sätta upp fjärrstyrning av WX6000

Hämta (pdf)

XEED-fallstudier

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord, läkarkliniker

Canons videoprojektorer ger de skarpaste bilderna för läkarna i Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH. Med Canons videoprojektorer XEED SX80 Mark II Medical har vardagsrutinerna moderniserats och nu används dagligen digitala röntgensystem vid konsultationerna i fyra kliniker i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restaurangen inamo, London

År 2010 installerades över 90 Canon XEED-projektorer i inamo st james. Projektorerna är en del av inamos egen E-TableTM-lösning, där restauranggästerna kan beställa mat, välja en digital bordsduk, titta på bilder från en "kockkamera" i köket och till och med ringa efter en taxi – allt via en projicerad skärm på bordet.