Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

I-SENSYS LBP151dw är en snabb, kompakt, PCL-stödd, trådlös och mobilklar svartvit laserskrivare som är prisvärd och passar många olika användningsområden.

Fördelar

  • Snabb: 27 sid/min, första utskrift på 8 sekunder, automatisk dubbelsidig utskrift och Canons teknik för snabb förstautskrift
  • Snygg, smidig och kompakt design
  • PCL5e/6-optimerad utskrift för kompatibilitet med befintlig infrastruktur
  • Wi-Fi- och Ethernet-nätverksaktiverad
  • Mobilklar och stöd för Google Cloud Print
  • Låg strömförbrukning och klassledande energieffektivitet.

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP151dw

Snabb, utrymmessnål och kostnadseffektiv


I-SENSYS LBP151dw levererar enastående hastighet, är utrymmessnål och har ett mycket överkomligt pris. Utskriftshastigheten på hela 27 sidor per minut kompletteras med dubbelsidig utskrift, första utskrift på 8 sekunder och Canons teknik för snabb förstautskrift, även från viloläge.

Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar


Att ansluta skrivaren till ett Ethernet- eller Wi-Fi-nätverk är lika enkelt som att trycka på en knapp. Du kan skriva ut trådlöst från Mopria-aktiverade mobila enheter med hjälp av ett kostnadsfritt plugin-program. Och du får tillgång till ett stort utbud avancerade funktioner på din iOS- eller Android-enhet via Canons gratisapp PRINT Business.

Stöd för Google Cloud Print


I-SENSYS LBP151dw ansluts direkt till molnet utan behov av dator. Du kan ansluta den till ditt Google Cloud-konto på några sekunder, och börja skriva ut direkt till från en aktiverad enhet.

Stöd för PCL


För IT-proffs är i-SENSYS LBP151dw en perfekt lösning på många problem. Den ansluts flexibelt till nätverket och ger kompakt och kostnadseffektiv tillförlitlighet.

Effektiv, låg strömförbrukning


Den här skrivaren passar perfekt i butiksmiljöer, på bankkontor och i hotellreceptioner, eftersom den är så tystgående och den har klassledande energieffektivitet med låg strömförbrukning.

Kassett med allt-i-ett


Allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och tillförlitlig utskrift av hög kvalitet. Canon egna kassetter innehåller toner, trumma och rengöringsenhet och är lätta att byta ut på bara några sekunder.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP151dw, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

USB connection

USB-anslutning

PCL Printing

PCL-utskrift

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

i-SENSYS LBP151dw Betyg och recensioner

2016-2017-3-year-warranty-campaign