Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

En kompakt och prisvärd laserskrivare för svartvitt som är perfekt för personligt bruk. Den energibesparande enheten, som ger underhållsfria kvalitetsutskrifter, är lättanvänd och exceptionellt tyst.

Fördelar

  • Design som sparar utrymme
  • 18 sid/min, 7,8 sekunder för första kopian
  • Energieffektiv
  • Tyst drift
  • Allt-i-ett-kassett för underhållsfri drift

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP6020

Kompakt och utrymmesbesparande


Den här kompakta och prisvärda laserskrivaren för svartvitt är perfekt för personligt bruk då den enkelt kan placeras på ett skrivbord. Dess utrymmesbesparande design och utdragbara pappersfacklock gör att den inte blir större än 359 x 249 x 198 mm (B x D x H)

Hög produktivitet


Dra fördel av professionell laserutskrift med hastighet på 18 sid/min. Med Canons teknik för snabb första utskrift sker snabb återställning från viloläge och eftersom den första utskriften kommer ut efter bara 7,8 sekunder kan du snabb återgå till det du höll på med utan att behöva vänta på utskrifterna.

Enastående laserkvalitet


Kristallklar text och detaljrik grafik erhålls tack vare en utskriftsupplösning på upp till 2 400 x 600 dpi med automatisk bildförbättring. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) har utvecklats särskilt för att ge optimala resultat vid varje utskrift.

Effektiv och tyst


Den här strömsnåla skrivaren förbrukar endast 0,8 W i viloläget. Den bekväma frontplacerade strömbrytaren gör det lätt att stänga av skrivaren, vilket sänker energikostnaderna ännu mer. Tack vare Canons unika motordesign är i-SENSYS LBP6020 tyst i vänteläge och extremt tyst i drift – så du kan koncentrera dig på ditt arbete utan att störas.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och kontinuerlig utskrift av hög kvalitet. Byt ut den kompakta kassetten på bara några sekunder – innehåller toner, trumma och rengöringsenheter – mot en äkta Canon-laserkassett, och skrivaren blir så gott som ny igen.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6020, dess funktioner och vad den kan göra.

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canons avancerade utskriftsteknik

USB connection

USB-anslutning