Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

Utrymmessnål och prisvärd svartvit laserskrivare för hemmabruk eller det lilla kontoret med Wi-Fi för enkel trådlös nätverksanvändning och utskrift från smarta enheter. Den är tyst, tillförlitlig och mycket energieffektiv och ger utskrifter av hög kvalitet mycket snabbt.

Fördelar

  • Prisvärd svartvit Wi-Fi- och mobilklar laserenhet
  • Skriv ut enkelt från smarta enheter med appen Mobile Printing från Canon
  • Svartvita utskrifter med hög kvalitet och 18 sidor per minut
  • Ingen väntan på utskrifter med teknik för snabb första utskrift
  • Snygg utrymmessnål design som ger arbetsplatsen ett lyft

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP6030w

Utrymmessnål svartvit Wi-Fi-laserskrivare


Den här kompakta och prisvärda svartvita Wi-Fi-laserskrivaren är perfekt för användning hemma och på det lilla företaget då den enkelt kan placeras på ett skrivbord och ger enkel trådlös och mobil utskrift. Dess utrymmesbesparande design och utdragbara pappersfacklock gör att den inte blir större än 364 x 249 x 199 mm (B x D x H).

Wi-Fi för nätverksutskrift och mobil utskrift


Skriv ut trådlöst från datorer och smartphones och surfplattor med den här Wi-Fi- och mobilklara skrivaren. Att ansluta den till ditt trådlösa nätverk är mycket enkelt - tryck bara på Wi-Fi-knappen på skrivaren så är du redo att sätta igång. Om du vill skriva ut från Apple iOS- eller Android-enheter kan du hämta den kostnadsfria appen Mobile Printing från Canon så att du snabbt och enkelt kan skriva ut direkt till skrivaren.

Snabba, högproduktiva funktioner


i-SENSYS LBP6030w är redo så fort du behöver den tack vare Canons tekniker för snabb första utskrift, som säkerställer snabb aktivering från viloläget. Med en utskrift av första sidan (FPOT) på bara 7,8 sekunder och professionella laserutskrifter på bara 18 sidor/min behöver du inte vänta på dina utskrifter, utan kan snabbt återgå till det som är viktigt.

Enastående laserkvalitet


Kristallklar text och detaljrik grafik tack vare en utskriftsupplösning på upp till 2 400 x 600 dpi med automatisk bildförbättring. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) har utvecklats särskilt för att ge optimala resultat vid varje utskrift.

Energieffektiv


Tack vare Canons teknik för fixering On-Demand använder denna energieffektiva skrivaren endast 1,6 watt och det finns i stort sett ingen uppvärmningstid. Den behändiga strömbrytaren på framsidan gör det enkelt att stänga av den, vilket minskar energikostnaderna och miljöpåverkan ännu mer. Det finns också ett anpassningsbart läge för automatisk avstängning som automatiskt stänger av skrivaren efter en förvald tid.

Tyst drift


Tack vare Canons unika motordesign är i-SENSYS LBP6030w tyst i vänteläge och extremt tyst i drift - så du kan koncentrera dig på ditt arbete utan att bli distraherad.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och tillförlitlig utskrift av hög kvalitet. En äkta Canon-laserkassett innehåller toner, trumma och rengöringsenheter som kan bytas ut på bara några sekunder utan problem eller kladd.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6030w, dess funktioner och vad den kan göra.

High print quality

Hög utskriftskvalitet

USB connection

USB-anslutning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

i-SENSYS-kassetter

 

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.