Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Med automatisk dubbelsidig utskrift passar den här kompakta laserskrivaren perfekt för hem och mindre kontor. Dra nytta av underhållsfria utskrifter och en mängd energi- och tidsbesparande funktioner.

Fördelar

  • Design som sparar utrymme
  • 25 sid/min, första utskriften på bara 6 sekunder
  • Automatiska dubbelsidiga utskrifter
  • Energieffektiv
  • Tyst drift
  • Allt-i-ett-kassett för underhållsfri drift

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompakt och utrymmesbesparande


Den här utrymmesbesparande, prisvärda laserskrivaren för svartvitt är perfekt för personligt bruk - i hemmet eller på det mindre kontoret. Den har funktion för automatisk dubbelsidig utskrift trots det kompakta utförandet och smälter snyggt in även på det minsta skrivbordet.

Hög produktivitet


Dra fördel av imponerande laserutskrift med hastighet på 25 sid/min. Med Canons teknik för snabb första utskrift sker snabb återställning från viloläge och enheten har snabb uppvärmningstid på bara 10 sekunder från strömtillslag. Och med första utskriften på bara 6 sekunder kan du alltid hålla dina deadlines.

Automatiska dubbelsidiga utskrifter


Bli ännu effektivare med automatisk utskrift på både sidorna av ett dokument - och spara papper samtidigt.

Enastående laserkvalitet


Kristallklar text och detaljrik grafik erhålls tack vare en utskriftsupplösning på upp till 2 400 x 600 dpi med automatisk bildförbättring. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) har utvecklats särskilt för att ge optimala resultat vid varje utskrift.

Effektiv och tyst


Den här energieffektiva skrivaren använder endast 1,4 watt i viloläget. Den bekväma frontplacerade strömbrytaren gör det lätt att stänga av skrivaren, vilket sänker energikostnaderna ännu mer. Tack vare Canons fläktlösa skrivarmekanism är i-SENSYS LBP6200d tyst i vänteläge och extremt tyst i drift - så att du kan koncentrera dig på ditt arbete utan att störas.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och kontinuerlig utskrift av hög kvalitet. Byt ut den kompakta kassetten på bara några sekunder - innehåller toner, trumma och rengöringsenheter - mot en äkta Canon-laserkassett, och skrivaren blir så gott som ny igen.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6200d, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canons avancerade utskriftsteknik