Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Den här utrymmessnåla svartvita Wi-Fi-laserskrivaren är perfekt för användning hemma eller på det lilla kontoret med sina nätverks- och mobilklara funktioner med automatisk dubbelsidig utskrift och en rad energi- och tidsbesparande funktioner.

Fördelar

  • Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar svartvit laserskrivare
  • Skriv ut enkelt från smarta enheter med appen Mobile Printing från Canon
  • Spara tid och pengar med automatisk dubbelsidig utskrift
  • Klassledande energieffektivitet
  • Snabba utskrifter i svartvitt med 25 sidor/min med förbättrad kvalitet

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP6230dw

Utrymmessnål svartvit Wi-Fi-laserskrivare


Med trådlös anslutning, Ethernet- och mobilanslutning och automatisk dubbelsidig utskrift är den här snabba, kompakta och energieffektiva svartvita Wi-Fi-laserskrivaren perfekt på skrivbordet och därmed ett utmärkt val för användning hemma eller på det lilla kontoret.

Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar


Smidig utskrift på dina villkor med den här enheten som är Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar. Att ansluta den till ditt trådlösa nätverk är mycket enkelt - tryck bara på Wi-Fi-knappen på skrivaren så är du redo att sätta igång. Det är också enkelt med mobilutskrift. Hämta bara den kostnadsfria appen Mobile Printing från Canon och du kan skriva ut snabbt och enkelt från Apple iOS- eller Android-enheter direkt till skrivaren.

Snabba, högproduktiva funktioner


Det är enkelt att klara deadlines tack vare imponerande laserutskriftshastigheter på 25 sidor/min och Canons tekniker för snabb första utskrift, som säkerställer snabb aktivering från viloläget. Den här enheten är redo så fort du behöver den med en kort uppvärmningstid på bara 10 sekunder från påslagning plus snabb utskrift av första sidan (FPOT) på bara 6 sekunder eller mindre.

Automatisk dubbelsidig utskrift


Spara pengar på papper och hög professionalitet på dina affärsdokument med automatisk dubbelsidig utskrift.

Enastående laserkvalitet


Kristallklar text och detaljrik grafik tack vare en utskriftsupplösning på upp till 1200 x 1200 dpi med automatisk bildförbättring. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) ger optimala resultat vid varje utskrift.

Energieffektiv


Tack vare Canons teknik för fixering On-Demand använder denna skrivare klassledande energieffektivitet på bara 0,9 W i viloläget och i stort sett ingen uppvärmningstid. Den behändiga strömbrytaren på framsidan gör det enkelt att stänga av den, vilket minskar energikostnaderna och miljöpåverkan ännu mer. Det finns också ett anpassningsbart läge för automatisk avstängning som stänger av skrivaren efter en förvald tid.

Tyst drift


Tack vare Canons unika motordesign är skrivaren tyst i vänteläge och extremt tyst i drift - så du kan koncentrera dig på ditt arbete utan att bli distraherad.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och tillförlitlig utskrift av hög kvalitet. En äkta Canon-laserkassett innehåller toner, trumma och rengöringsenheter som kan bytas ut på bara några sekunder utan problem eller kladd.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6230dw, dess funktioner och vad den kan göra.

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

USB connection

USB-anslutning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

i-SENSYS-kassetter

 

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.