Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Den här högproduktiva svartvita laserskrivaren för dubbelsidig utskrift integreras smidigt i praktiskt taget alla miljöer tack vare ett brett urval alternativ för nätverksanslutning samt stöd för PCL och tillvalet PostScript.

Fördelar

  • 33 sid/min, 6 sekunder för första utskriften
  • 1 200 x 1 200 dpi utskriftsupplösning
  • 512 MB inbyggt minne
  • Intuitiv manöverpanel
  • Stöd för PCL5e/6 och tillvalet Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Energieffektiv
  • Dubbelsidig utskrift
  • Enkelt byte av tonerkassett

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP6670dn

Bli mer produktiv


Den kompakta i-SENSYS LBP6670dn får plats på skrivbordet och är idealisk för att maximera produktiviteten inom arbetsintensiva grupper. Användaren får nära tillgång till en svartvit laserskrivare som skriver ut dokument av professionell kvalitet snabbt – med hela 33 sidor per minut. Du behöver inte heller ödsla någon tid på att vänta på dokument, eftersom du får den första utskriften på endast 6 sekunder eller mindre.

Laserutskrifter av hög kvalitet


Gör dina affärsdokument extra slagkraftiga med skarp, svart text och tydlig, tilldragande grafik. Med en utskriftsupplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi säkerställer i-SENSYS LBP6670dn ett resultat av högsta kvalitet för alla dina arbeten. Skrivaren har som standard 512 MB minne och kan möta kraven för nätverksutskrift, samt utskrift av stora, komplexa dokument och grafik med stor detaljrikedom.

Enkel att använda


Skrivaren är enkel att använda, även för oerfarna användare, och har en intuitiv 5-raders LCD-skärm som gör det enkelt att ställa in och navigera mellan inställningar.

Inbyggd nätverksintegrering


Med i-SENSYS LBP6670dn kan du snabbt och enkelt dela utskriftskapacitet över hela nätverket. Den har inbyggd Gigabit Ethernet-anslutning som snabbt klarar av krävande arbetsbelastningar utan att nätverkets prestanda påverkas. Den hanterar också branschstandarden PCL5e/6 samt tillvalet Adobe® PostScript-utskrift, som ger smidig integrering i befintliga utskriftsarbetsflöden.

Spara energi och minska kostnaderna


Sänk papperskostnaderna och minska slöseriet med automatisk dubbelsidig utskrift. En mängd olika energisparfunktioner bidrar också till att minska driftskostnaderna. i-SENSYS LBP6670dn är Energy Star-certifierad och förbrukar bara 1,0 watt i viloläge. Med ett lågt TEC-värde (Typical Energy Consumption) på 1,3 kWh är den en av de mest effektiva skrivarna i sin klass.

Problemfritt underhåll


För att ge maximal driftstid med minimalt underhåll har skrivaren en kostnadseffektiv allt-i-ett-kassett med toner, trumma och rengöringsenheter. Kassetten byts enkelt på några sekunder, utan något krångel. Använd en äkta laserkassett från Canon så är du säker på att få utskrifter av hög kvalitet utan avbrott.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6670dn, dess funktioner och vad den kan göra.

PCL Printing

PCL-utskrift

Optional PostScript Printing

PostScript-utskrift som tillval

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.