Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x tillhör en ny generation laserskrivare med inbyggd MEAP som sätter en ny standard för produktivitet, säkerhet, miljö och lösningsintegrering.

Fördelar

  • 33 sid/min, 6 sekunder för första utskriften
  • 1 200 x 1 200 dpi utskriftsupplösning
  • 768 MB inbyggt minne
  • Intuitiv manöverpanel
  • Stöd för PCL5e/6 och Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Inbäddad MEAP
  • IPSec- och LAN IEEE 802.1x-kompatibel
  • Direktutskrift från USB-minne

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP6680x

En ny generation av teknik


MEAP, vår Java-baserade plattform för utveckling av program, är inbyggd så att anpassade program kan skapas för att integrera i-SENSYS LBP6680x i befintliga lösningar. Den gör även att skrivaren enkelt kan integreras i uniFLOW, vilket gör utskriftshanteringen mycket enklare, samtidigt som kostnaderna sänks.

Effektiv laserskrivare för svartvit utskrift


Den nätverksförberedda i-SENSYS LBP6680x maximerar produktiviteten i arbetsintensiva grupper. Det kompakta formatet gör att den får plats på skrivbordet så att användaren får nära tillgång till en svartvit laserskrivare. Den skriver ut dokument i professionell kvalitet snabbt och tyst - med hela 33 sidor per minut. Du behöver inte heller ödsla någon tid på att vänta på dokument, eftersom du får den första utskriften på endast 6 sekunder eller mindre.

Utskrifter av hög kvalitet


Ger professionell utskriftskvalitet varje gång. i-SENSYS LBP6680x ger en utskriftsupplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi, som ger ett perfekt resultat varje gång. Skrivaren har som standard 768 MB minne, vilket gör det möjligt att skriva ut stora, komplexa dokument och grafik samtidigt som kraven för nätverksutskrift tillgodoses.

Enkel att använda


i-SENSYS LBP6680x är enkel att använda även för den mest oerfarna användaren. En intuitiv 5-raders LCD-skärm gör det enkelt att ställa in och navigera mellan olika inställningar.

Fullständig nätverksintegrering


i-SENSYS LBP6680x integreras smidigt i nätverket och ger enkel delning av utskriftsresurserna. Med inbyggd Gigabit Ethernet-anslutning kan du enkelt hantera krävande arbetsbelastningar utan att nätverkets prestanda påverkas. Stöd för branschstandarden PCL5c/6 och Adobe® Postscript-utskrift möjliggör dessutom nära integrering med din affärsverksamhet.

Skydda information


Skydda din information med samma avancerade funktioner som finns på dina multifunktionella skrivare i RUNNER ADVANCE-serien. Bland annat är den IP Sec- och LAN IEEE 802.1x-kompatibel Extra funktioner för säkra utskrifter till brevlådor säkerställer att konfidentiellt material inte hamnar i orätta händer.

Direktutskrift från USB-minne


Med i-SENSYS LBP6680x kan du skriva ut direkt från alla USB-lagringsmedier. Använd den tydliga skärmen för att välja en av de hanterade filtyperna - Tiff, JPEG, PDF och XPS - och skriv ut dokumentet snabbt.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6680x, dess funktioner och vad den kan göra.

PCL Printing

PCL-utskrift

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Optional Secure print

Säkra utskrifter som tillval

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

i-SENSYS-kassetter