Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

Den minsta och mest prisvärda laserskrivaren från Canon. Den här lättanvända färglaserskrivaren ger kvalitet utan kompromisser och oöverträffad energieffektivitet.

Fördelar

  • Design som sparar utrymme
  • Laserutskrifter med en hastighet på 4 sid/min i färg och 16 sid/min i svartvitt
  • Teknik för snabb första utskrift
  • Energieffektiv
  • 2 400 x 600 dpi utskriftsupplösning
  • Enkelt byte av tonerkassett

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP7010C

Elegant och platsbesparande design


SENSYS LBP7010C har en kompakt design och tyst drift, vilket gör att den passar perfekt som bordsskrivare för små kontor och hemmakontor. Den här prisvärda laserskrivaren är både liten och snabb, och ger färgutskrifter av enastående kvalitet.

Snabb utskrift


Tack vare Canons teknik för snabb utskrift behöver du inte stå och vänta när du ska skriva ut. Den skriver ut 16 sid/min i svartvitt och 4 sid/min i färg. Tiden för första utskrift i svartvitt är endast 13,6 sekunder - så du behöver inte vänta länge på första utskriften.

Fantastiska utskrifter, både i färg och svartvitt


Gör intryck med högkvalitativa utskrifter. Med en utskriftsupplösning på 2 400 x 600 dpi kommer du att lägga märke till de förbättrade detaljerna, den skarpa, tydliga texten och de jämna gråskalorna. Canons överlägsna bildbearbetning och innovativa S-Toner garanterar färgutskrifter av högsta kvalitet.

Minska kostnaderna med låg energiförbrukning


SENSYS LBP7010C är mycket energieffektiv, vilket innebär att du kan spara pengar och sänka kostnaderna samt minska din miljöpåverkan. Som en del av Canons strävan att tillhandahålla produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt är den här färglaserskrivaren Energy Star-certifierad. TEC-värdet (Typical Electricity Consumption) ligger endast på 0,5 kWh och i viloläge förbrukar den endast 1,1 W. Det gör att den är en av de mest energieffektiva skrivarna i sin klass.

Enkel användning och drift


Skrivaren är oerhört enkel att konfigurera och använda. Tonerkassetterna är enkla att byta ut, och tack vare en särskild funktion för brusreducering får du en tystare och trevligare arbetsmiljö så att du kan koncentrera dig på ditt jobb. Du kan förlita dig på att den användarvänliga Canon CAPT-skrivardrivrutinen gör att du sparar tid och får enastående färgutskrifter.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7010C, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canons avancerade utskriftsteknik

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

i-SENSYS-kassetter