Canon i-SENSYS LBP7100Cn

i-SENSYS LBP7100Cn

Den här kompakta A4-laserskrivaren skriver ut i både färg och svartvitt med en hastighet på 14 sid/min. Den är perfekt för små företag som vill ha samma höga kvalitet varje gång de skriver ut.

Fördelar

  • Proffsiga A4-utskrifter i färg
  • Kompakt, diskret modell som passar perfekt för mindre företag
  • Perfekt för delning inom små arbetsgrupper
  • 14 sid/min i både svartvitt och färg
  • Utskriftsupplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi
  • Allt-i-ett-färgkassetter

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP7100Cn

Alltid samma höga utskriftskvalitet


Det går att göra proffsiga A4-laserutskrifter i färg även på små kontor och i mindre arbetsgrupper. LBP7100Cn har en utskriftsupplösning på 1 200 x 1 200 dpi som gör den perfekt för utskrifter av proffsigt sälj- och marknadsföringsmaterial i fullfärg och dokument med detaljerad grafik och text. Eftersom LBP7100Cn utan problem kan hantera viktiga utskriftsjobb med imponerande resultat slipper du lägga pengar på externa utskriftstjänster.

Kompakt och smidig design


Med sin kompakta, diskreta utformning passar LBP7100Cn in i alla företagsmiljöer. Eftersom den är så liten är den här skrivbordsmodellen perfekt när utrymmet är begränsat. Och eftersom den har en modern utformning och arbetar tyst kan den även stå i kundorienterade miljöer.

Nätverkskompatibel för enklare delning


LBP7100Cn har nätverksgränssnitt och är speciellt konstruerad för privat användning eller delning inom små arbetsgrupper. Med fjärranvändargränssnittet kan användare och administratörer övervaka och hantera enhetens status direkt via sina webbläsare.

Spara tid och bli produktivare


Tack vare en utskriftshastighet på 14 sid/min i både svartvitt och färg kan du utföra brådskande uppgifter på kortare tid. Canons teknik för snabb första utskrift förkortar uppvärmningstiden från viloläge så att du slipper slösa dyrbar tid på att vänta på skrivaren. Tack vare 150-arkskassetten behöver du inte fylla på enheten lika ofta och får därmed ett smidigare och produktivare arbetsflöde.

Enkel att hantera och underhålla


Allt-i-ett-kassetten minskar underhållskraven och ger högkvalitativa utskrifter varje gång. Med en svart tonerkassett med högre kapacitet blir avbrotten ännu färre. När du byter ut kassetten, som innehåller toner, trumma och rengöringsenhet, blir din skrivare så gott som ny igen. Bekväm isättning från framsidan gör att du enkelt, snabbt och rent kan byta kassett.

Det kostnads- och energieffektiva valet


LBP7100Cn drar bara 0,9 watt i viloläge. Den är Energy Star®-certifierad och har ett marknadsledande TEC-värde* (Typical Energy Consumption/typisk energiförbrukning), så att du kan nå dina miljö- och hållbarhetsmål och dessutom sänka dina kostnader.
* TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7100Cn, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

i-SENSYS-kassetter