Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Den här kompakta A4-laserskrivaren skriver ut i både färg och svartvitt med en hastighet på 14 sid/min. Den har utrustats med Wi-Fi och det gör den till ett självklart val för små företag som vill ha samma höga kvalitet varje gång de skriver ut.

Fördelar

  • Proffsiga A4-utskrifter i färg
  • Kompakt, diskret modell som passar perfekt för mindre företag
  • Perfekt för delning inom små arbetsgrupper
  • 14 sid/min i både svartvitt och färg
  • Utskriftsupplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi
  • Trådlöst nätverk
  • Allt-i-ett-färgkassetter

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Alltid samma höga utskriftskvalitet


Det går att göra proffsiga A4-laserutskrifter i färg även på små kontor och i mindre arbetsgrupper. LBP7110Cw har en utskriftsupplösning på 1 200 x 1 200 dpi som gör den perfekt för utskrifter av proffsigt sälj- och marknadsföringsmaterial i fullfärg och dokument med detaljerad grafik och text. Eftersom LBP7110Cw utan problem kan hantera viktiga utskriftsjobb med imponerande resultat slipper du lägga pengar på externa utskriftstjänster.

Kompakt och smidig design


Med sin kompakta, diskreta utformning passar LBP7110Cw in i alla företagsmiljöer. Eftersom den är så liten är den här skrivbordsmodellen perfekt när utrymmet är begränsat. Och eftersom den har en modern utformning och arbetar tyst kan den även stå i kundorienterade miljöer.

Nätverks- och Wi-Fi-kompatibel för enklare delning


LBP7110Cw har nätverksgränssnitt och är speciellt konstruerad för privat användning eller delning inom små arbetsgrupper. Med fjärranvändargränssnittet kan användare och administratörer övervaka och hantera enhetens status direkt via sina webbläsare. LBP7110Cw har utrustats med Wi-Fi så att den enkelt kan anslutas till ett trådlöst nätverk utan trassliga och begränsande kablar.

Spara tid och bli produktivare


Tack vare en utskriftshastighet på 14 sid/min i både svartvitt och färg kan du utföra brådskande uppgifter på kortare tid. Canons teknik för snabb första utskrift förkortar uppvärmningstiden från viloläge så att du slipper slösa dyrbar tid på att vänta på skrivaren. Tack vare 150-arkskassetten behöver du inte fylla på enheten lika ofta och får därmed ett smidigare och produktivare arbetsflöde.

Enkel att hantera och underhålla


Allt-i-ett-kassetten minskar underhållskraven och ger högkvalitativa utskrifter varje gång. Med en svart tonerkassett med högre kapacitet blir avbrotten ännu färre. När du byter ut kassetten, som innehåller toner, trumma och rengöringsenhet, blir din skrivare så gott som ny igen. Bekväm isättning från framsidan gör att du enkelt, snabbt och rent kan byta kassett.

Det kostnads- och energieffektiva valet


LBP7110Cw drar bara 0,9 att i viloläge. Den är Energy Star®-certifierad och har ett marknadsledande TEC-värde* (Typical Energy Consumption/typisk energiförbrukning), så att du kan nå dina miljö- och hållbarhetsmål och dessutom sänka dina kostnader.

  • * TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®:
  • http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Teknisk specifikation

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7110Cw, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Ta reda på mer

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Upptäck mer

Easy Service Plan