Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx tillhör Canons nya generation laserskrivare med inbyggd MEAP och sätter en ny standard för produktivitet, säkerhet, miljö och lösningsintegrering.

Fördelar

  • Utskrifter i färg och svartvitt med en hastighet på 20 sid/min
  • Utskriftsupplösning på 9 600 x 600 dpi
  • 768 MB standardminne
  • Intuitiv manöverpanel
  • Stöd för PCL5c/6 och Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Inbäddad MEAP
  • IP Sec- och LAN IEEE 802.1x-kompatibel
  • Direktutskrift från USB-minne

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP7680Cx

En ny generation av teknik


MEAP, vår Java-baserade programvaruplattform, är för första gången inbyggd i en Canon-laserskrivare. Det innebär att du kan skapa personligt anpassade program som lagras i skrivaren. Den gör även att i-SENSYS LBP7680Cx enkelt kan integreras i uniFLOW, vilket gör utskriftshanteringen mycket enklare, samtidigt som kostnaderna sänks.

Färglaserskrivare med höga prestanda


Maximera produktiviteten inom arbetsintensiva grupper med den här snygga färglaserskrivaren med inbyggd dubbelsidig utskrift. Den är tillräckligt kompakt för att få plats på skrivbordet och ger utskrifter av proffskvalitet snabbt - 20 sidor per minut i både färg och svartvitt. Canons teknik för snabb första utskrift gör att du slipper långa väntetider.

Professionell utskriftskvalitet


i-SENSYS LBP7680Cx ger utskrifter med hög kvalitet och har en utskriftsupplösning på 9 600 x 600 dpi med automatisk bildförbättring för en perfekt yta på varje utskrift. Skrivaren har 768 MB minne som standard, vilket ger kapacitet att hantera stora, komplexa dokument och grafik, liksom de krav som ställs för nätverksutskrifter.

Enkel att använda


Den här färglaserskrivaren är enkel att hantera även för nybörjare. En intuitiv 5-raders LCD-skärm gör det enkelt att ställa in och navigera mellan de olika inställningarna på enheten.

Många anslutningsalternativ


i-SENSYS LBP7680Cx kan smidigt integreras i din affärsmiljö tack vare stödet för branschstandarden PCL5c/6 och Adobe Postscript-utskrifter. Med inbyggd Gigabit Ethernet-anslutning kan den också hantera krävande arbetsbelastningar för optimala nätverksprestanda.

Avancerad säkerhet


Skydda din information med samma avancerade funktioner som används på våra multifunktionella imageRUNNER ADVANCE-skrivare, inklusive IPSec- och IEEE 802.1x-kompatibilitet. Extra funktioner för säkra utskrifter till brevlådor skyddar känslig information och ser till att konfidentiellt material inte hamnar i fel händer.

Direktutskrift från USB-minne


i-SENSYS LBP7680Cx är den första Canon-laserskrivaren med direktutskrift från alla USB-lagringsmedier. Den har stöd för Tiff-, JPEG-, PDF- och XPS-filer, och den tydliga skärmen gör det enkelt för användaren att välja önskad fil och skriva ut den snabbt.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7680Cx, dess funktioner och vad den kan göra.

PCL Printing

PCL-utskrift

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

High colour print quality

Färgutskrifter av hög kvalitet

Optional Secure print

Säkra utskrifter som tillval

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

i-SENSYS-kassetter