Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Canons förstklassiga A4-laserskrivare skriver ut i både färg och svartvitt med en hastighet på 32 sid/min. Nästa generations MEAP-teknik gör den till ett mångsidigt verktyg i hektiska företagsmiljöer med stora utskriftsvolymer.

Fördelar

  • Professionell laserutskrift i svartvitt och färg med en hastighet på 32 sid/min
  • Utskriftsupplösning motsvarande upp till 9 600 x 600 dpi
  • Ingen väntan tack vare vår teknik för snabb första utskrift
  • Utskrift av första sidan på bara 10,4 sekunder
  • Inbäddad MEAP
  • Kapacitet för 1 100 ark
  • Automatisk dubbelsidig utskrift
  • Nätverksförberedd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Högeffektiva och säkra arbetsflöden


LBP7780Cx har utrustats med MEAP, vår Java-baserade plattform för programutveckling. Det gör att den kan integreras i olika lösningar – till exempel uniFLOW, som förenklar utskriftshanteringen och sänker kostnaderna.

Supersnabb färgskrivare


Spara tid med den här supersnabba laserskrivaren som skriver ut 32 sid/min (A4) i både färg och svartvitt och den första sidan på 10,4 sekunder. Eftersom den snabbt återställs från viloläge slipper man långa väntetider och det gör den perfekt i hektiska företagsmiljöer. Med sin minimalistiska utformning passar den in på alla kontor.

Toppkvalitet


Få perfekta slutresultat tack vare en förbättrad utskriftsupplösning på 9 600 x 600 dpi med automatisk bildförbättring som automatiskt ger en jämn återgivning av text och grafik.

Fullt skydd


Skydda viktig information med samma avancerade funktioner som finns i våra multifunktionella imageRUNNER ADVANCE-skrivare. Bland annat är den IP Sec- och LAN IEEE 802.1x-kompatibel. Extra funktioner för säkra utskrifter till brevlådor säkerställer att konfidentiellt material inte hamnar i orätta händer.

Spara tid


En 5 raders LCD-skärm med gör skrivaren enkel att hantera. Enheten har en 500-arkskassett och ett 100-arksfack som standard. Med en extra 500-arkskassett blir enhetens totala papperskapacitet 1 100 ark, vilket innebär att den klarar riktigt stora arbetsvolymer. Det tar bara några sekunder att byta Canons allt-i-ett-kassett som innehåller toner och alla nödvändiga delar. Med en svart tonerkassett med högre kapacitet får man ett jämnare arbetsflöde med färre driftstopp på grund av tonerbyte.

Automatiska dubbelsidiga utskrifter


LBP7780Cx kan automatiskt skriva ut på båda sidorna av ett dokument, vilket ger proffsiga resultat, minskar pappersförbrukningen och sänker kostnaderna.

Fullständig nätverksintegrering


Inbyggd Gigabit Ethernet-anslutning med smidig nätverksintegration gör det enkelt att dela på utskriftsresurserna och hantera stora arbetsvolymer. LBP7780Cx hanterar även branschstandarden PCL5e/6 och Adobe® PostScript.

Direktutskrift från lagringsmedia


Med LBP7780Cx kan du skriva ut från USB-minnen och den hanterar Tiff-, JPEG-, PDF- och XPS-filer.

Energibesparande design


LBP7780Cx har klassledande TEC-värden (Typical Energy Consumption/typisk energiförbrukning) och därmed mindre miljöpåverkan. Det hjälper dig att nå dina miljö- och hållbarhetsmål och sänka dina driftskostnader.
* TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7780Cx, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

High colour print quality

Färgutskrifter av hög kvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

PCL Printing

PCL-utskrift

PostScript Printing

PostScript-utskrifter

Optional Secure print

Säkra utskrifter som tillval

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan