Full HD-kompaktkameror

Genom att dra nytta av Canons senaste objektivteknik har de här Full HD-kompaktkamerorna liten storlek men ändå stor prestanda. De här lättinstallerade kamerorna är utformade för säkerhet och övervakning inomhus och ger skarpa bilder med hög kvalitet, bred bildvinkel och imponerande prestanda i svagt ljus.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Välj mellan PT Minidome (VB-S31D) eller Fast Minidome (VB-S800D) Full HD-nätverkssäkerhetskamera med ny kompakt objektivteknik. Perfekt för säkerhet inomhus i handels-, utbildnings- och företagsmiljöer.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Lättinstallerad Full HD PTZ Minidome-nätverkssäkerhetskamera med ny, kompakt zoomobjektivteknik. Perfekt för säkerhet och övervakning inomhus i företag och andra lokaler.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Välj mellan PT Minidome (VB-S31D) eller Fast Minidome (VB-S800D) Full HD-nätverkssäkerhetskamera med ny kompakt objektivteknik. Perfekt för säkerhet inomhus i handels-, utbildnings- och företagsmiljöer.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

En Full HD Mini fast nätverkssäkerhetskamera med ny kompakt objektivteknik. Den kompakta designen gör den perfekt i en rad olika kommersiella inomhusmiljöer.

Extra kompakt storlek

Den innovativa objekttekniken i dessa kameror innebär att de är tillräckligt små för att få plats i handen. Våra Full HD-minidomekameror har ett mått på bara 120 mm x 54 mm (BxH) och är därför perfekta där diskret övervakning behövs. Förutom PTZ-, PT- och fasta minidomekameror finns även en extra kompakt boxkamera med ett mått på bara 32 mm x 54 mm x 114 mm (BxHxD).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD 30 b/s

Canons DIGIC DVIII- och DIGIC NET II-processorer används för att säkerställa enastående bildkvalitet med Full HD-upplösning på upp till 30 bilder per sekund. Inbyggd teknik för multistreaming (2 x H.264) tillåter samtidig sändning av alternativa upplösningar, vilket gör att högupplöst övervakning och lågupplöst inspelning kan utföras samtidigt.

Intelligenta funktioner

Intelligent Function_ICON.jpgIntelligent analys tillhandahåller analyser av möjliga säkerhetsöverträdelser i realtid. Med hjälp av 6 olika algoritmer kan upp till 15 områden i en bild designeras för upptäckt. Då inspelningar aktiveras endast vid verkliga hot omdefinieras traditionella metoder för larmupptäckt genom att hjälpa till att minska falsklarm, öka effektiviteten och minska behovet av lagringsutrymme.

Intelligent Function_DIAGRAM

Auto Smart Shade Control

Där konkurrenternas kameror tar en serie bilder med olika slutartider och kombinerar dem till en bild för att lösa upp bilder som innehåller starkt upplysta bakgrunder gör Canons Auto Smart Shade Control (SSC) direkta justeringar i realtid för att göra förgrundsbilden lättare att se. Nettoeffekten är att ljusa områden förblir ljusa och bara mörkare områden görs ljusare, därmed omvandlas profiler som är svåra att se direkt till tydligt identifierbara objekt.

Auto SSC