Canon Direct Print & Share

Direct Print & Share

Med programvaran Direct Print & Share från Canon är det enkelt att skriva ut PDF-, JPEG-, TIFF- och HP-GL/2-filer¹ utan att behöva öppna originalprogrammet. Du kan också enkelt dela filer med andra via molnlagringstjänster.²

Fördelar

  • Skriv ut filer direkt utan att öppna programvaran
  • Förhandsgranska filer före utskrift
  • Dra och släpp utskrifter med snabbutskrift
  • Dela filer enkelt via molnet

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon Direct Print & Share

Spara tid tack vare enkel utskrift


Med programvaran Direct Print & share från Canon kan du skriva ut PDF-, JPEG-, TIFF- och HP-GL/2-filer utan att behöva öppna den programvara som filerna skapades i. Det sparar tid och innebär att du alltid kan skriva ut filer – även om de skapades någon annanstans. En förhandsgranskning ingår för visning före utskrift.

Snabbutskrift³


Skapa flera snabbutskrifter för olika filformat och individuella regler. Det här gör att du kan dra nytta av ett optimerat arbetsflöde där filer enkelt kan ”släppas” och skrivas ut.

Dela filer via molnet²


Du har tillgång till en rad molntjänster, vilket innebär att du enkelt kan ladda upp, ladda ner och dela filer med andra. När du delar en fil skapas automatiskt ett e-postmeddelande till mottagaren när du laddar upp den till molnet, vilket är viktigt när du har tidsramar som är i annalkande.

  • ¹ HP-GL/2-filsupport är tillgänglig från Direct Print & Share version 2.0 i maj 2014
  • ² Andra versioner av molnlagring förutom för Google-moln är tillgängliga från Direct Print & Share version 2.0 i maj 2014
  • ¹ Snabbutskrift är tillgänglig från Direct Print & Share version 2.0 i maj 2014

Teknisk specifikation

Ta reda på mer om Canon Direct Print & Share, dess funktioner och vad den kan göra.