Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

Producera högkvalitativa fotoutskrifter med Adobe Photoshop och Adobe Lightroom eller Canons programvara Digital Photo Professional och utnyttja hela potentialen hos Canons digitala EOS-kameror med kristallklar återgivning.

Fördelar

  • Få bästa möjliga utskriftskvalitet på Canons skrivare i imagePROGRAF PRO-serien.
  • Skriv ut foton utan avbrott, flexibelt och effektivt från Adobe Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements och Canons Digital Photo Professional.
  • Spara dina favoritinställningar för att förbättra noggrannheten och kvaliteten och för att förbättra den övergripande produktiviteten.
  • Koppla ihop din Canon EOS-kamera med skrivare i imagePROGRAF PRO-serien för att uppnå den unika Crystal Fidelity-utskriftskvaliteten.
  • Använd avancerade arbetsflödesfunktioner för fotoutskrift, inklusive satsvis bearbetning av utskriftsjobb.
  • Använd funktionen Print Pattern och skriv ut samma bild med olika toner tillämpade för att välja önskad effekt.
  • Installera och arbeta enkelt med Print Studio Pro och få tillgång till fullständigt plattformsoberoende support för både Windows och Mac OS-enheter.

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Print Studio Pro

Smidiga utskriftsarbetsflöden


Du kan konfigurera utskriftsjobb direkt från branschstandardprogram, som Adobe Photoshop och Lightroom, såväl som från Canons egna Digital Photo Professional, i en mycket intuitiv och användarvänlig programvarumiljö.

Strömlinjeformad utskriftsmiljö


Det är möjligt att minska antalet otillfredsställande utskrifter genom att visa bilden på skärmen* innan du skriver ut och genom att använda alternativet för mönsterutskrift kan du skriva ut samma bild med olika toner tillämpade och sedan välja den effekt som du vill tillämpa på din slutliga utskrift. Favoritinställningar kan återanvändas och inställd historik återkallas. Och du kan enkelt konfigurera och köra satsutskrifter av flera bilder.

Bildlayoutfunktioner


Tillämpningarnas funktioner förstärks av Canons Print Studio Pro, som gör det möjligt att placera bilden, centrera den, rotera den 90°, justera dess marginaler och mycket mer, allt som en del av samma utskriftsjobb.

Effektiv färghantering


Ett effektivt färghanteringssystem används av Canon Print Studio Pro för att korrekt avbilda färger mellan Canons maskinvara och Adobes programvarugränssnitt, vilket säkerställer att det inte uppkommer några färgkonverteringsfel.

Utskrifter med unik Crystal-fidelity-kvalitet


Kontraståtergivningsfunktionerna i Canon Print Studio Pro, tillsammans med den digitala objektivkorrigeringen (DLO) i Canon Digital Photo Professional, ger en utskrifter med Crystal Fidelity-kvalitet – naturtrogen återgivning av papper av strukturer, skärpa och texturen i fotografier tagna med Canons EOS-kameror. DLO återställer den bildförsämring som orsakas av blödning, bildborttagning och otillräcklig skärpa i fotots data. Contrast Reproduction återskapar naturtroget bildens naturliga skärpa i tryck.
*Det rekommenderas att du kalibrerar bildskärmen regelbundet när du visar korrektur på skärmen

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Print Studio Pro, dess funktioner och vad den kan göra.

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.