För företag

Nätverkskameror

När övervakning verkligen är viktigt, kan Canons sortiment av nätverkskameror erbjuda en lösning. Kompakta, men med rejäla prestanda, ger de en enastående bildkvalitet, även i svagt ljus där säkerhetsriskerna är större.

Canons teknikstyrkor

Canons nätverkskameror erbjuder ett brett utbud av möjligheter – bildjustering i realtid, multistreaming och avancerad videoanalys – för att på ett korrekt sätt bearbeta, övervaka och flagga för potentiella säkerhetsöverträdelser som sedan kan användas som kraftfulla bevis.

Canon Technology Strengths_370

Fördelar för kunden

Bildbearbetning i alla ljusförhållanden

Imaging Across All Lighting Conditions

Tack vare avancerad optisk teknik och bildbearbetningsteknik kan Canons nätverksanslutna säkerhetskameror ge skarpa och mycket detaljerade bilder i alla ljusförhållanden.

Minimera projektkostnader

Minimising Project Costs

Ett vidvinkligt synfält och avancerade larmdetekteringsfunktioner kombinerat med ett omfattande väder- och stötskydd bidrar till att minska kostnaderna för projektet.

Produktsortiment

Genom att dra nytta av mer än 70 års expertkunskaper inom bildbehandling täcker Canons omfattande nätverkskamerasortiment alla vinklar. Med PTZ-, dome- och boxkameramodeller med Full HD- eller 1,3 MP-upplösning ger de ett brett synfält och imponerande bildkvalitet – även i svagt ljus.

PTZ-kameror

Domekameror

Boxkameror

Övervaka stora områden och följ objekten enkelt med våra kamerors möjligheter till panorering, tiltning och zoom (PTZ). Perfekt för tillämpningar som trafikkontroll och stadsövervakning.

Våra domekameror visar att övervakning också kan vara diskret. De är kompakta, stilenliga och perfekta både för inomhus- och utomhusmiljöer.

Våra boxkameror är byggda för att passa för en rad olika tillämpningar. De har bred visningsvinkel och är enkla att installera, oavsett om det gäller vägg- eller takmontering.

Utbildning och support

Kundreferenser

Case studies

Läs våra kunders berättelser och ta reda på hur Canons nätverkskameror bidrog till att lösa verkliga säkerhetsutmaningar.

Verktyg för systemdesign

System Design Tools

De här verktygen hjälper dig utforma en skräddarsydd lösning för varje scenario.

Ytterligare onlineresurser

Hämta programvara, firmware och handböcker för din nätverkskamera.

Leta efter tidigare nätverkskameror

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre nätverkskameror i produktarkivet.