För företag

Boxkameror

Våra boxkameror är byggda för att passa för en rad olika säkerhetstillämpningar. De har bred visningsvinkel och passar för användning både inomhus och utomhus. Optisk och digital zoom, upp till Full HD-upplösning, smarta funktioner och Smart Shade Control. Det här kraftfulla sortimentet innehåller även en extra kompakt kamera ifall diskretion är viktigt.

Bred visningsvinkel

Med en bred visningsvinkel på upp till 112 grader kan du övervaka stora områden med bara en enda kamera. Det innebär att övervakningsnätverk kan upprättas med färre kameror, vilket håller nere kostnaderna. Även vid den bredaste visningsvinkeln är bildkvaliteten imponerande, med Canons optiskt korrigerade objektiv som minskar "fisheyeeffekter".

Wide angle views
Simple to set up

Enkel installation och hantering

De här kamerorna är utformade för att kunna installeras direkt, snabbt och enkelt utan behov av någon konfiguration före installationen. En rad olika utomhustillbehör ger flexibilitet när det gäller konfiguration utomhus, med alternativ för montering på vägg, tak eller stolpe. Ett system med elektronisk bakre fokus som finns i våra VB-H- och VB-M-boxkameror gör att fokus bibehålls vid zoomning.

Domekameror

Dome Cameras

Våra domekameror visar att övervakning också kan vara diskret. De är kompakta och estetiska och därmed perfekta för både inomhus- och utomhusmiljöer.

PTZ-kameror

IPTZ Cameras

Övervaka stora områden och följ enkelt objekt med kamerans möjligheter för panorering, lutning och zoomning (PTZ). Perfekt för tillämpningar som trafikkontroll och stadsövervakning.