För företag

PTZ-kameror

Med smidig styrning kan du övervaka stora områden och enkelt följa objekt med kamerans panorerings-, lutnings- och zoomningsmöjligheter. Modellerna är enkla att installera och har ett brett synfält. De är därför perfekta för tillämpningar som trafikkontroll, stadsövervakning och shoppingcenter.

Brett synfält

Där övervakning av stora områden behövs ger möjligheterna till panorering, lutning och zoomning på de här modellerna god utdelning. Stora områden kan snabbt undersökas – manuellt eller automatiskt – och objekt kan enkelt spåras och övervakas. Om ytterligare inspektion behövs ger en kraftfull zoom detaljerade närbilder i hög kvalitet, även i förhållanden med svagt ljus.

Fieldof View
Optional housings

Tillvalskåpor och tillbehör

Installationen är flexibel tack vare att våra PTZ-kameror får ström från elnätet eller via Ethernet-anslutning. Val av kamerakåpa, exempelvis rökfärgad eller genomskinlig, ger flexibel installation i en rad olika miljöer – från parkeringsplatser till konserthus.

Boxkameror

Box Cameras

Våra boxkameror är byggda för att passa för en rad olika tillämpningar. De har bred visningsvinkel och är enkla att installera, oavsett om det gäller vägg- eller takmontering.

Domekameror

Dome Cameras

Våra domekameror visar att övervakning också kan vara diskret. De är kompakta och estetiska och därmed perfekta för både inomhus- och utomhusmiljöer.