För företag

Verktyg för systemdesign

De här verktygen hjälper dig att utforma en skräddarsydd lösning för varje scenario.
Tänk på att Axis Communications i Canon-koncernen nu ansvarar för försäljning och support av Canon-nätverkskameror ›

Verktyg för systemdesign

Verktyg för beräkning av nödvändigt diskutrymme (RDS)

Att fastställa kraven på lagringsutrymme och bandbredd är viktigt när man utformar en nätverksansluten övervakningslösning. Med hjälp av den här enkla kalkylatorn kan du välja från ett utbud av kompatibla codecs, bildfrekvenser och upplösningar för att fastställa de totala lagringsbehoven.

Verktyg för beräkning av bildvinkel (AOV)

Genom att maximera de breda visningsvinklarna kan man minska kostnaderna för projektet. Välj önskad kamera och upplösning samt föremålsstorlek, så beräknar detta verktyg alla uppgifter du behöver.

Kameralayoutsimulator

Camera Layout-simulatorn hjälper dig att utforma en skräddarsydd layout för alla scenarion. Ladda bara upp planritningar, ställ in skalan och börja dra och släppa kamerorna på planritningen.

Verktyg för kamerahantering (CCMT)

CCMT är ett enkelt och effektivt verktyg för att göra inställningen och konfigureringen av din övervakningslösning till en enkel uppgift. Med verktyg för initial inställning och mer komplexa och avancerade kamerainställningar, är CCMT förmodligen det enda verktyg en installationstekniker behöver för att driftsätta lösningen.

Verktyg för inställning av kameravinkel (PTRZ)

Verktyget för inställning av kameravinkel har ett intuitivt användargränssnitt som ger fjärråtkomst till PTRZ-kamerors riktning, zoom och fokus.

PTRZ-kameror:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Verktyg för kompatibla kameratillbehör

Detta interaktiva Excel-kalkylblad hjälper dig fastställa vilka tillbehör och fästen du kan behöva för en rad olika monteringsalternativ.

VMS kompatibilitetstabell

Till följd av ett globalt integreringsprogram är Canons nätverkskameror kompatibla med ett stort och växande antal VMS- (Video Management Software) och NVR-lösningar (Network Video Recorder) från tredje part. Hämta det senaste Excel-kalkylbladet för mer information.

Support för din nätverkskamera

Hämta programvara, firmware, handböcker och felsökningsinformation för din kamera.

Leta efter tidigare NVS-kameror

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör till äldre NVS-modeller i produktarkivet.