Canon VB-H43

VB-H43

IP-säkerhetskameran VB-H43 Full HD PTZ har en kraftfull 240x zoom, bra funktioner för svagt ljus och snabb autofokus. Flexibla installationsalternativ för användning inomhus och utomhus.

VB-H43

Fördelar

  • Fånga tydliga, detaljerade bilder i Full HD-upplösning i upp till 30 bilder per sekund
  • Öka övervakningsflexibiliteten med fullständig panorering, lutning och zoom
  • 20x optisk zoom i ett kompakt objektiv
  • Överlägsen prestanda i svagt ljus och Auto SSC
  • Flexibel övervakning och inspelning med dubbla H.264-strömmar

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-H43

Överlägsen bildkvalitet och klassens bästa optik


Skydda och övervaka din anläggning i Full HD med överlägsen bildkvalitet, tack vare bildprocessorn Canon DIGIC DV III. VB-H43 har ett kraftfullt objektiv med 20x optisk zoom och 12x digital zoom, totalt 240x zoom. Objektivet ger 60,4° bildvinkel (vidvinkel) och snabb autofokus. Panorera, luta och zooma med fjärrstyrning för att ta del av upp till Full HD-videoupplösning med utmärkta prestanda i svagt ljus.

Kraftfull videokamera


Canons nätverksprocessor DIGIC NET II har en H.264-kodare som ger komprimerad video med hög kvalitet. Samtidigt får du färger som skiner även i svagt ljus tack vare den förbättrade brusreduktionen (NR). Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) visar upp objekt i förgrunden, i bilder med stark bakgrundsbelysning. Klassens bästa prestanda i svagt ljus och dag-/natt-funktionen gör att du får bra resultat oavsett miljö.

Smart och säkerhetsorienterad


De smarta funktionerna hjälper dig att se farliga situationer när skillnader mellan olika områden analyseras. Du kan använda upp till 15 funktioner samtidigt på en och samma kamera. Välj mellan sex olika smarta funktioner, som Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Aktivitet som identifieras kan användas för att sätta igång inspelningen, överföra bilder till en server eller skicka ett e-postmeddelande. Genom att använda ett SD-kort kan du bibehålla och granska stillbilder för larm utan att innehållet först hämtas till en dator. Kryptering med SSL/TLS gör anslutningen mellan kameran och servern säker.

Förbättrad kompatibilitet och praktiska funktioner


De har funktioner för ONVIF v2.4 Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-kompatibla program för videohantering. Dessutom kan du använda Canons SDK för nätverkskameror och HTTP-protokollet.

Enkel och flexibel installation


Kameran kan monteras i mängder av tillämpningar, både inne och ute, och det finns flera kåpor och fästen. Du har flera val när det gäller strömförsörjning av VB-H43: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-H43, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II

Effektiv nätverksbearbetning

Digic DV III

Hanterar bildkvalitet och -kontroll

Full HD

Full HD-upplösning

PTZ

Panorerings- och lutningszoom

Drag to move

Enkel PTZ-kontroll

Area zoom

Enkel följning

Preset Tours

Automatiserad patrullering

Auto DayNight

Borttagbart IR-filter

Intelligent Function

Videoinnehållsanalys

Power over Ethernet

Ström via Ethernet

SD Card

Kantregistrering

CCMT

Hantering av flera kameror

 • VB-H43 huvudenhet
 • Strömkontakt
 • Installationsskiva
 • Installationshandbok
 • Broschyr för garantikort

Kalkylator för bildvinkel (AOV)

Kalkylator för nödvändigt diskutrymme (RDS)

CLS (Camera Layout Simulator)