Canon VB-M42

VB-M42

VB-M42 1,3 megapixels PTZ IP-säkerhetskamera har en kraftfull 240x zoom, utmärkta funktioner för svagt ljus och snabb autofokus. Flexibla installationsalternativ för användning inomhus och utomhus.

VB-H43

Fördelar

  • Ta tydliga, detaljerade bilder med en upplösning på 1,3 megapixel i upp till 30 bilder per sekund
  • Öka övervakningsflexibiliteten med fullständig panorering, lutning och zoom
  • 20x optisk zoom i ett kompakt objektiv
  • Överlägsen prestanda i svagt ljus och Auto SSC
  • Flexibel övervakning och inspelning med dubbla H.264-strömmar

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-M42

Överlägsen bildkvalitet och klassens bästa optik


Skydda och övervaka din anläggning i en upplösning på 1,3 megapixel med överlägsen bildkvalitet, tack vare bildprocessorn Canon DIGIC DV III. VB-M42 har ett kraftfullt objektiv med 20x optisk zoom och 12x digital zoom, totalt 240x zoom. Objektivet ger 60,4° bildvinkel (vidvinkel) och snabb autofokus. Panorera, luta och zooma med fjärrstyrning för att ta del av videoupplösning på 1,3 megapixel med utmärkt prestanda i svagt ljus.

Kraftfull videokamera


Canons nätverksprocessor DIGIC NET II har en H.264-kodare som ger komprimerad video med hög kvalitet. Samtidigt får du färger som skiner även i svagt ljus tack vare den förbättrade brusreduktionen (NR). Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) visar upp objekt i förgrunden, i bilder med stark bakgrundsbelysning. Klassens bästa prestanda i svagt ljus och dag-/natt-funktionen gör att du får bra resultat oavsett miljö.

Smart och säkerhetsorienterad


De smarta funktionerna hjälper dig att se farliga situationer när skillnader mellan olika områden analyseras. Du kan använda upp till 15 funktioner samtidigt på en och samma kamera. Välj mellan sex olika smarta funktioner, som Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Aktivitet som identifieras kan användas för att sätta igång inspelningen, överföra bilder till en server eller skicka ett e-postmeddelande. Genom att använda ett SD-kort kan du bibehålla och granska stillbilder för larm utan att innehållet först hämtas till en dator. Kryptering med SSL/TLS gör anslutningen mellan kameran och servern säker.

Förbättrad kompatibilitet och praktiska funktioner


De har funktioner för ONVIF v2.4 Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-kompatibla program för videohantering. Dessutom kan du använda Canons SDK för nätverkskameror och HTTP-protokollet.

Enkel och flexibel installation


Kameran kan monteras i mängder av tillämpningar, både inne och ute, och det finns flera kåpor och fästen. Du har flera val när det gäller strömförsörjning av VB-M42: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-M42, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
PTZ
Drag to move
Area zoom
Preset Tours
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • VB-M42 huvudenhet
 • Strömkontakt
 • Installationsskiva
 • Installationshandbok(J)
 • Broschyr för garantikort