Canon VB-M620VE

VB-M620VE

VB-M620VE 1,3 megapixels IP-säkerhetskamera med fast dome med sabotagetåligt och IP66-klassificerat hölje är idealisk för tuffa utomhusförhållanden. Övervaka och spela in aktivitet såväl dag som natt med 111°-ultravidvinkel.

VB-M620VE

Fördelar

  • Externt skydd med robust allväderskåpa
  • Utmärkt bildkvalitet med 1,3 megapixel och 3x optisk zoom med vidvinkel
  • Löstagbart IR-filter möjliggör övervakning dygnet runt
  • Fjärrstyrd panorering/vinkling/rotation/zoom (PTRZ) som minskar installationstiden
  • Flexibel övervakning och inspelning med dubbla H.264-strömmar

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-M620VE

Överlägsen bildkvalitet och klassens bästa optik


Skydda och övervaka din anläggning i en upplösning på 1,3 megapixel med överlägsen bildkvalitet, tack vare bildprocessorn Canon DIGIC DV III. Med 111° ultravidvinkelobjektiv med 3x optisk och 4x digital zoom samt ett löstagbart IR-filter kan du se allt när som helst på dagen. Elektroniskt bakre fokussystem och ljuskänsligt f/1,2 objektiv ger överlägsen prestanda.

Vandalsäker och vattentät


Den externa kåpan i aluminiumlegering och stark polykarbonatplats gör att VB-M620VE klarar upp till 50 Joule. Den är damm- och vattensäker enligt IP66 och därmed idealisk för utomhusbruk. Den tål tuffa miljöer, med en drifttemperatur på -10°C till 50°C och inbyggd funktion för reducering av dimma. Med en extra värmeenhet kan kameran användas i temperaturer ända ned till -30°C.

Kraftfull videokamera


Canons nätverksprocessor DIGIC NET II har en H.264-kodare som ger komprimerad video med hög kvalitet. Samtidigt får du färger som skiner även i svagt ljus tack vare den förbättrade brusreduktionen (NR). Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) visar upp objekt i förgrunden, i bilder med stark bakgrundsbelysning. Klassens bästa prestanda i svagt ljus och dag-/natt-funktionen gör att du får bra resultat oavsett miljö.

Smart och säkerhetsorienterad


De smarta funktionerna hjälper dig att se farliga situationer när skillnader mellan olika områden analyseras. Du kan använda upp till 15 funktioner samtidigt på en och samma kamera. Välj mellan sex olika smarta funktioner, som Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Aktivitet som identifieras kan användas för att sätta igång inspelningen, överföra bilder till en server eller skicka ett e-postmeddelande. Genom att använda ett SD-kort kan du bibehålla och granska stillbilder för larm utan att innehållet först hämtas till en dator. Kryptering med SSL/TLS gör anslutningen mellan kameran och servern säker.

Förbättrad kompatibilitet och praktiska funktioner


De har funktioner för ONVIF v2.4 Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-kompatibla program för videohantering. Dessutom kan du använda Canons SDK för nätverkskameror och HTTP-protokollet.

PTRZ-funktion för enkel installation


Med verktyget för kameravinkel går det snabbare att installera kameran, och du kan panorera/luta/rotera/zooma via fjärranslutning från en nätverksansluten dator.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon VB-M620VE, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
IK10
Weatherproof
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • VB-M620VE huvudenhet
 • Strömkontakt
 • Installationsskiva
 • Säkerhetskabelenhet
 • Ljudgränssnittskabel
 • Skiftnyckel
 • Mall
 • Installationshandbok(J)
 • Broschyr för garantikort