Canon VB-M720F

VB-M720F

VB-M720F 1,3 megapixels fast kamera med 112° ultravidvinkel och överlägsen prestanda i svagt ljus. Flexibla installationsalternativ för användning inomhus och utomhus.

/Images/VB-M720F_tcm87-1465228.jpg

Fördelar

  • Ta tydliga, detaljerade bilder med en upplösning på 1,3 megapixel
  • 112° bildvinkel med ett ljuskänsligt f/1,2 (vidvinkel) objektiv
  • Få bättre resultat i ljusstarka bakgrundsbelysta förhållanden med Auto SSC
  • Spela in video smidigt med flera strömningsmöjligheter
  • Förbättrad avkänning med avancerade inbyggda analyser

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon VB-M720F

Överlägsen bildkvalitet och klassens bästa optik


Skydda och övervaka din anläggning i 1,3 megapixel med överlägsen bildkvalitet, tack vare bildprocessorn Canon DIGIC DV III. Med 112° ultravidvinkel och objektiv med 3x optisk och 4x digital zoom samt ett löstagbart IR-filter kan du se allt när som helst på dagen. Elektroniskt bakre fokussystem och ljuskänsligt f/1,2 (vidvinkel) objektiv ger överlägsen prestanda.

Kraftfull videokamera


Canons DIGIC NET II har en H.264-kodare som ger komprimerad video med hög kvalitet. Samtidigt får du färger som skiner även i svagt ljus tack vare den förbättrade brusreduktionen (NR). Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) visar upp objekt i förgrunden, i bilder med stark bakgrundsbelysning. Med utmärkt prestanda i svagt ljus och löstagbart IR-filter får bra resultat oavsett miljö.

Smart och säkerhetsorienterad


De smarta funktionerna hjälper dig att se farliga situationer när skillnader mellan olika områden analyseras. Du kan använda upp till 15 funktioner samtidigt på en och samma kamera. Välj mellan sex olika smarta funktioner, som Avkänning av rörliga objekt, Avkänning av övergivna objekt, Avkänning av borttagna objekt, Avkänning av kameramanipulering, Passeringsavkänning och Volymavkänning. Aktivitet som identifieras kan användas för att sätta igång inspelningen, överföra bilder till en server eller skicka ett e-postmeddelande. Genom att använda ett SD-kort kan du bibehålla och granska stillbilder för larm utan att innehållet först hämtas till en dator. Kryptering med SSL/TLS gör anslutningen mellan kameran och servern säker.

Förbättrad kompatibilitet och praktiska funktioner


Canons nätverkskameror är kompatibla med den vanligaste videoprogramvaran. De har funktioner för ONVIF v2.4 Profile S, så du kan enkelt skapa en lösning med ONVIF-kompatibla program för videohantering. Dessutom kan du använda Canons SDK för nätverkskameror och HTTP-protokollet.

Enkel och flexibel installation


Kameran kan monteras i mängder av tillämpningar, både inne och ute, och det finns flera kåpor och fästen. Du har flera val när det gäller strömförsörjning av VB-H720F: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Teknisk specifikation

Ta reda på mer om Canon VB-M720F, dess funktioner och vad den kan göra.

DIGIC NET II

Effektiv nätverksbearbetning

Digic DV III

Hanterar bildkvalitet och -kontroll

1.3 Mega Pixel

Högkvalitativa bilder

Auto DayNight

Borttagbart IR-filter

Intelligent Function

Videoinnehållsanalys

Power over Ethernet

Ström via Ethernet

SD Card

Kantregistrering

CCMT

Hantering av flera kameror

VB-M720F
  • VB-M720F huvudenhet
  • Strömkontakt
  • Installations-CD-ROM(J/E/F/I/G/S)
  • Installationshandbok(J)
  • Broschyr för garantikort